breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης: «Κάτι δεν κάναμε καλά σαν κοινωνία»

Παύλος Δερμιτζάκης: «Κάτι δεν κάναμε καλά σαν κοινωνία»

Στην μνήμη του Άλκη, που κάποιοι πριν λίγες ημέρες για ακατανόητους λόγους, αποφάσισαν να του κόψουν το νήμα της ζωής στα 19 του χρόνια, αλλά και ενός ακόμη νέου ανθρώπου του Αλέξανδρου, που πρόσφατα, επίσης απροσδόκητα και άδικα έφυγε από τη ζωή στο γήπεδο της Ηλιούπολης (Αθήνα), ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του δεν αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με την Καβάλα.

«Σήμερα δεν θα κάνω δηλώσεις για το παιχνίδι να με συγχωρέσετε, ως φόρο τιμής απέναντι σε δύο γεγονότα τα οποία συγκλόνισαν την χώρα μας. Και αναφέρομαι στην δολοφονία του Άλκη, ένα παιδί το οποίο η καταγωγή του και η μόνιμη κατοικία του είναι η ΒΕΡΟΙΑ και τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου μέσα στον αγωνιστικό χώρο στην Ηλιούπολη. Δύο παιδιά τα οποία κάλιστα θα μπορούσαν να είναι δικά μας παιδιά.

Αυτό που πρέπει να σκεφθούμε νομίζω, είναι ότι σαν κοινωνία κάτι δεν έχουμε κάνει σωστά, για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε παρόμοια γεγονότα.

Αιωνία του η μνήμη και η ζωή συνεχίζεται για όλους μας».

Αντίθετα δηλώσεις για τον αγώνα έκανε ο προπονητής της Καβάλας Αλεξάντρ Νούρι, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι με την ΒΕΡΟΙΑ ήταν δύσκολο, με την ομάδα του να μπαίνει στον αγώνα με καθυστέρηση 25 λεπτών, προσφέροντας, όπως πρόσθεσε δύο δώρα στον αντίπαλο.

Στο υπόλοιπο διάστημα είδα μια ομάδα, συνέχισε ο προπονητής της Καβάλας, την δική μας να δημιουργεί, να κερδίζει και να χάνει ένα πέναλτι, να πετυχαίνει δύο γκολ που θεωρήθηκαν αντικανονικά και δεν μέτρησαν. Είδα με λίγα λόγια μια καλή ομάδα, που προσπαθούσε να φτιάξει παιχνίδι, είχε όρεξη και πάθος και μια άλλη που προσπαθούσε να καταστρέψει το δικό μας παιχνίδι. Οι παίκτες μου, συνέχισε ο προπονητής της γηπεδούχου μέσα στα αποδυτήρια είναι περίλυποι και αυτό φανερώνει την νοοτροπία που έχουμε σαν ομάδα.

Σίγουρα δεν μας βοηθάνε τα συνεχόμενα, Κυριακή – Τετάρτη, παιχνίδια, αφού δεν μας επιτρέπουν να δουλέψουμε όσο θα έπρεπε στις προπονήσεις, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και οφείλουμε να την δεχθούμε.

Σαν προπονητής είμαι ικανοποιημένος μόνο όταν κερδίζουμε. Δεν αρκούμαι μόνο στο καλό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει, όπως όλους το καλό θέαμα, όταν όμως συνδυάζεται και με την νίκη και τους τρεις βαθμούς».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής