breaking news Νέο

Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας :Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη μητέρα και την πολύτεκνη οικογένεια

Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας :Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη μητέρα και την πολύτεκνη οικογένεια

Την Κυριακή  6 Φεβρουαρίου  2022 στις 7 μ.μ., στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας πραγματοποίησε εκδήλωση για τη μητέρα και την πολύτεκνη οικογένεια.

Ο π. Νεκτάριος Σαββίδης είχε τo γενικό συντονισμό και αμέσως με την έναρξη της εκδήλωσης  έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας κ. Ιωάννη Βελέντζα, ο οποίος επεσήμανε το αυτονόητο καθήκον της πολιτείας να συμπαρασταθεί πραγματικά και με θάρρος στην πολύτεκνη μητέρα και στην πολύτεκνη οικογένεια.

Στη συνέχεια επίκαιρους ύμνους έψαλλε ο χορός μοναζουσών από την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλεπίου  και ακολούθησε επίκαιρη ομιλία από τη συγγραφέα κ. Σταματία Πάπιστα-Καραγεωργίου με θέμα «Η γυναίκα στα χρόνια της γενοκτονίας».  

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος και βράβευσε  πολύτεκνες μητέρες του νομού μας.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                         Ο  Γ. Γραμματέας

Βελέντζας Ιωάννης                                 Τουμπουλίδης Νικόλαος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής