breaking news Νέο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Αλεξάνδρεια – Λευκάδια. Παρά την απώλεια παραμένουν στην κορυφή

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Αλεξάνδρεια – Λευκάδια. Παρά την απώλεια παραμένουν στην κορυφή

Η Αλεξάνδρεια παρά την νέα απώλεια βαθμών (ισοπαλία εντός έδρας με τα Καβάσιλα 2-2) παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Α' ομίλου έχοντας 6 βαθμούς περισσότερους (30 έναντι 24) από το Παλαιοχώρι, που πέρασε «αέρας» από τα Ασώματα κερδίζοντας 0-6 στην τοπική Δόξα και ακολουθεί στην δεύτερη θέση.

Τρίτη με 22 βαθμούς, 8 λιγότερους από την πρωτοπόρο Αλεξάνδρεια και 2 από το δεύτερο Παλαιοχώρι πέρασε η Καψόχωρα που νίκησε εκτός έδρας την Λυκογιάννη με 1-2, αφήνοντας στην τέταρτη θέση με 21 βαθμούς το Βρυσάκι που έκανε το ρεπό του και ακολουθούν τα Καβάσιλα με 19, η Αγία Βαρβάρα με 17, η Λυκογιάννη με 16, η Κυψέλη που νίκησε στην έδρα της την Αγία Βαρβάρα με 14 και στην τελευταία θέση με έναν βαθμό βρίσκονται τα Ασώματα.

Στον Β' όμιλο και στο γειτονικό ντέρμπι η Επισκοπή με γκολ του Ιωαννίδη στο 18' νίκησε εκτός έδρας τα Λευκάδια και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 25 βαθμούς.

Στην κορυφή, παρά την ήττα τους παραμένουν τα Λευκάδια με 30 βαθμούς, με τον Αγιο Γεώργιο όμως που νίκησε 1-0 (το γκολ ο Σαρκατζής στο 89'), να έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής (30 έναντι 27).

Στην τέταρτη θέση βρίσκονται το Ζερβοχώρι, που είχε το ρεπό του και ο Ολυμπιακός Νάουσας που νίκησε εκτός έδρας με 1-6 τον Τρίλοφο, έχοντας από 24 βαθμούς και ακολουθούν η Πατρίδα με 17, η Ραχιά που πήρε το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕ Ποντίων (2-1 το σκορ) με 11 όσους και οι Πόντιοι και στην τελευταία θέση του Β' ομίλου δίχως βαθμό βρίσκεται ο Τρίλοφος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής