breaking news Νέο

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Τριπόταμος - Νάουσα 1-1

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Τριπόταμος - Νάουσα 1-1

Δίχως νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Αστέρα Τριποτάμου και της Νάουσας, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε η Αγκαθιά για να μείνει μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια το ερχόμενο Σάββατο τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ακολουθεί η αναμέτρηση Νάουσα - Αγκαθιά από το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθεί ποιά από τις τρεις διεκδικήτριες του φετινού τίτλου θα μπει με πλεονέκτημα στην μάχη των πλεϊ οφ.

Στην ουρά όπως ήταν αναμενόμενο δεν άλλαξε η κατάσταση και δεν προβλέπεται να αλλάξει και το ερχόμενο Σάββατο τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας ενω για την 5αδα των πλεϊ οφ εκτος φυσικά της Αγκαθιάς, του Τριποτάμου, της Νάουσας και της Αγίας Μαρίνας, προβάδισμα πήρε και η Μελίκη καθώς χρειάζεται την ισοπαλία στο τελευταίο της παιχνίδι με το Μακροχώρι για να εξασφαλίσει το εισιτήριο συμμετοχής.

Στο γήπεδο της Πατρίδας και στο ντέρμπι κορυφής μπροστά σε 400 περίπου φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Τριπόταμος και Νάουσα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Με την ισοπαλία να θεωρείται ένα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού έστω κι αν δεν άρεσε σε κανεναν από τους δυο αντιπάλους.

Στο σκορ προηγήθηκε ο Τριπόταμος μόλις στο 5' με κεφαλιά του Μπαλάφα ύστερα από εκτέλεσε κόρνερ του Προβατίδη με τη Νάουσα να ισοφαρίζει στο 59' με τον Τριανταφυλλίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Παζαρτζικλής - Βαλκάνος).

Με πέναλτι που κέρδισε στο 75' και μετέτρεψε σε γκολ ο Κίτσας η Αγκαθιά νικησε στο γήπεδο της Κουλούρας την τοπική ομάδα και έμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη υπεροχή σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα όμως δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους στη καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Τελικά η λύση για την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε στο 75' όπως ήδη αναφέραμε με το εύστοχο πέναλτι του Κίτσα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Μπέκας - Ζουρνατζίδης).

Μοιρασμένο απο εδαφικής πλευράς το παιχνίδι στο γήπεδο του Μακροχωρίου μεταξύ της τοπικής ομ΄δας και της Αγίας Μαρίνας, έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων που ήταν πιο επικίνδυνοι στις επισκέψεις τους στην αντίπαλη περιοχή.

Και τα τρία τέρματα τους οι νικτές τα πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 13' συγκεκριμένα ο Λέκα έκανε το 0-1 και στο 29' ο ίδιος παίκτης το 0-2. Στο 42' ο Σαμιώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 70' με πέναλτι του Α. Τσακαλίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γκόγκος - Ζουρνατζίδης).

Πετυχαίνοντας δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο ο Φίλιππος Μελίκης νικησε στο γήπεδό του το Ροδοχώριμε 4-0 και έμεινε μονος στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα πλεϊ οφ.

Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Παρσόπουλος και στο 22' ο Ηλιάδης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 48' ο Μανωλόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 στο 72' ο Μ. Αργυρόπουλος. Η Μελίκη είχε και δυο δοκάρια στο 20' και το 38' με τον Αργυρόπουλο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Μπογιατζόγλου - Σαμαράς).

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΓΑΣ Κοπανού που νίκησε στο γήπεδό του με 3-0 τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Αχθο Αρούρη.

Τα γκολ της ομάδας του Κοπανού που ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια πέτυχαν οι Στογιάννης (25'), Σιδηρόπουλος (33') και Κότσαλης (53').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Γκάγκας - Τσίτσης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής