breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μεγάλη φυσιογνωμία αυτός ο Πέτρος Δούκας. Γαμπρός του Μίλτου του Έβερτ, άλλωστε. Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε.

Αφού να φανταστείτε ότι στους Σπαρτιάτες υποσχέθηκε δημαρχία...ελικοπτέρων.

Που θα ξεκινoύσαν από Λάρισα, θα πήγαιναν Καρδίτσα, για να ακουστεί το περίφημο «Καρδίτσα, Καρδίτσα» του μακαρίτη του «μπουλντόζα» και μετά θα κατέβαιναν στο κέντρο της Σπάρτης.

Για δύσκολες αποστολές, ο κυρ Πέτρος θα περνούσε, που και που, από τις Θερμοπύλες, για να του ρίξει πέντε-δέκα φάσκελα ο Λεωνίδας, που έχει τέτοιους απογόνους.

Γνωστός άλλωστε ο κυρ Πέτρος ως ο εφιάλτης των ασφαλιστικών ταμείων, με το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, όταν ήταν υπουργός του «Βούδα» της Ραφήνας (αλήθεια, δεν έσκασε τόσο καιρό αυτός με playstation και κοντοσούβλια;).

Βέβαια δεν είναι μόνο ο Δούκας, που επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο, για τις αρμαθιές τα πενηντάρικα που μοίραζε σε όποιον μιλούσε, τσατ πατ, ελληνικά, στην Ηλεία και λοιπό Μωριά, το 2007.

Μας επέστρεψε από την πίσω πόρτα και ο Θοδωράκης ο Ρουσόπουλος, που και αυτός έφαγε κόκκινη κάρτα τω καιρώ εκείνω, αλλά τώρα μας τον φέρνει ο Κούλης, για να μας σώσει ξανά.

Μας λείπει πια ο Χάρης τον μπούλο γλου, για να δικαιωθεί η ψυχή του Μάνου Μανωλάκου, που τον διέγραψε ο Κωστάκης, γιατί είπε την αλήθεια για τη Νέα Δημοκρατία, ότι κατήντησε κόμμα σοσιαλιστικόν.

Άντε με το καλό Κυριάκο, φέρε πίσω και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, να αρχίσουν πάλι οι χοροί με τα επτά πέπλα και να επιστρέψει δριμύτερος ο κυρ Γιώργης ο Καρατζαφύρερ, που έφτιαξε γωνιακό ακροδεξιό μαγαζί στη Βουλή, αλλά τον πρόδωσαν Άδωνις και Βορίδης και πήγαν με τον Αντωνάκη Σαμαρά.

Και μια που αναφέραμε τον «Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς», ας πιάσουμε και ένα κομμάτι από την Άννα Βίσση, που στα 64 της χρόνια, δεν μοιάζει ούτε με σαραντάρα.

 

Άνοιξη, χειμώνα, καλοκαίρι

φθινόπωρο

Με το βλέμμα πάντα καρφωμένο

στο κενό

Δε με νοιάζει τίποτα

για όλα αδιαφορώ, αδιαφορώ

Χωρίς το μωρό μου

Δεν πάω πουθενά

 

Άντε και καλές αποκριές!


Έβερτ
Καραμανλής
Ρουσόπουλος
Μανωλάκος
Σπηλιωτόπουλος
Σαμα΄ρας
Βίσση

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής