breaking news Νέο

Νίκησαν τα φαβορί στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκησαν τα φαβορί στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας

Σαν αέρας πέρασε η Νίκη Αγκαθιάς από το Ροδοχώρι κερδίζοντας με 4-0 τον τοπικό ΓΑΣ και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Τα γκολ της νίκης της Αγκαθιάς ένας πρώην παίκτης του Ροδοχωρίου ο Βούλγαρης τρία (32’, 60’, 70’) και ο Λίτσι 44’.

Επιβλητικός όμως ηταν και ο άλλος διεκδικητής του τίτλου της Α1 κατηγορίας ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που ξεσπασε στον Ατρόμητο Διαβατού τον οποίο κέρδισε με 8-0. Σκορερ της ευρείας νίκης του ΠΑΟΚ ο Αργυρόπουλος5’, ο Πετράϊ τρια 12’, 32’ και 7’, ο Κίτσας Κ. 80’ και ο Πατατούκας 30’.

Επιστροφή στις νίκες και για τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που με ένα γκολ του Νιογκανα στο 16’ νίκησε τον Κεραυνό Επισκοπής και ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Με 1-0 κέρδισε και ο Αρης Παλαιοχωρίου τον Απολλωνα Αγίου Γεωργίου με το μοναδικό γκολ του αγώνα να σημειώνεται στο 80’.

Με το ίδιο σκορ (1-0) που ηταν το αγαπημένο της 14ης αγωνιστικής νίκησε στην έδρα του και ο Αχιλλέας Νάουσας την Ποντιακή Νεολαία Αράχου. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45’) ο Γιαμαλίδης.

Η ΑΕ Χαρίεσσα αφου προηγήθηκε με 2-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 46’ με τον Γραμματικό και στο 47’ με τον Καϊσίδη νίκησε την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας με 2-1. Το γκολ των φιλοξενουμένων ο Παγγούρας στο 65’.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής