breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Από το ΚΚΕ το περιμέναμε, στο ΣΥΡΙΖΑ μας βρήκε η δικτατορία του προλεταριάτου.

Ο Παυλάρας ο Πολάκης με τις κρατικοποιήσεις που θέλει και την επιστροφή του στην εποχή του Λένιν και του Στάλιν, μάλλον μας ετοιμάζει για τα γκούλαγκ.

Στον Έβρο μας βλέπω όλους τους αντιφρονούντες, μόλις καταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα στα Σφακιά ο Παυλάρας.

Παλιός ΚΝίτης άλλωστε ο ίδιος ο μπρουτάλ ο Σφακιανός, είναι σίγουρο ότι θα περιποιηθεί ιδιαιτέρως στα Ρίζια και την Καβύλη τον Άδωνι, που πολύ του τη μπαίνει, του σύντεκνου.

Θα τον βάλει να σκάβει όλη μέρα το καλοκαίρι πατάτες, κάτω από μια τέντα για σκηνή, αλά Survivor. Χωρίς αντικουνουπικό και με εφόδους το βράδυ με στυλιάρια της ΟΠΛΑ, θα τον κάνει νταούλι το φασίστα τον Άδωνι.

Διότι τι είναι τι σήμερον ημέραν να κρατικοποιήσεις τις τράπεζες, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τα ΕΛΤΑ;

Απόφαση και κότσια θέλει, ρε. Μπαίνει ο Πολάκης στα χειμερινά ανάκτορα, όχι της Μόσχας, αλλά των Αθηνών, διαβάζει ένα μανιφέστο, αλά Βελουχιώτης και Τσάβες, στην κυρά Κατερίνα την πρόεδρο και ανακοινώνει την έναρξη της επανάστασης στην Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών Ελλάδας.

Να δείτε πώς ξεσπά άμεσα η πυρκαγιά, από την κεραμοσκεπή των ανακτόρων σε όλη την Αθήνα και τα περίχωρα.

Και άμα πάρεις Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Αλαφούζο στο πλευρό σου, έχεις και τον Κόκκαλη, αναντάμ παπαντάμ, αριστερό, μετά πας και Σαλονίκη μεριά. Θα σου πουν όχι Ιβάν και Καρυπίδης;

Και έτσι αρχίζεις και κρατικοποιείς τα πάντα. Ακόμη και τις τουαλέτες στην εθνική οδό. Έσοδα θέλουμε ως κράτος, πρέπει να...σφιχτούμε όλοι μας.

Χτυπάμε και μια κολεκτίβα στη Λάρισα, το Κορωπί, τη Μελίκη και οι σύντροφοι παραγωγοί διαχειρίζονται μόνοι τη σοδειά τους. Και την πουλάνε μαύρα στους συντρόφους της ψευτομακεδονίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

Να δεις μετά πώς ξανά παίρνει μπρος η μηχανή του σοσιαλισμού στη Σόφια και το Βουκουρέστι. Και να τα αγάλματα του Γκιόρκι Δημητρόφ, του Τοντόρ Ζίβκοφ, του Νικολάε Τσαουσέσκου.

Στην Αλβανία κομμάτι δύσκολο είναι να επιστρέψουν τις προτομές του Εμβέρ Χότζα, αφού τις έκαναν οδοδείκτες για τη «σοδειά» του Ράμα, αλλά κάτι θα κάνουμε και εκεί.

Εμπρός λοιπόν, προλετάριοι του Πολάκη ενωθείτε. Και αν ακούσετε καμιά Σειρήνα, μην ανησυχήσετε. Δεν θα είναι της χωροφυλακής, αλλά του ψυχιατρείου στο Δαφνί. Πού και αυτό ξανανοίγει με κρατική διοίκηση. Γκε, γκε;


Στάλιν-Λένιν
Γεωργιάδης
Σακελλαροπούλου
Μελισσανίδης-Αλαφούζος-Μαρινάκης
Καρυπίδης-Σαββίδης
ψυχιατρείο στο Δαφνί

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής