breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ντοπαρισμένη βρέθηκε η Ρωσίδα πατινέζ Καμίλα Βαλίεβα, με την ουσία τριμεταζιδίνη, που χρησιμοποιείται για τη στηθάγχη.

Σου λέει η Καμίλα, για να μην παίρνουν οι θεατές των προσπαθειών μου χάπια, όταν πατινάρω με τη φουστίτσα, ας τα πάρω εγώ.

Άλλωστε η πρώτη είναι ή η τελευταία;

Ως γέρος αρ(α)κάς πια, θυμάμαι το Μπεν Τζόνσον, τον Καναδό σπρίντερ στα 100 μέτρα, που πήρε περπατώντας το άθλημα των αθλημάτων στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988, αφήνοντας τον Καρλ Λιούις να πάει να μαζέψει βρούβες.

Μια «μικρή» παρασπονδία είχε κάνει ο άνθρωπος. Πήρε τόση ενέσιμη σταναζολόνη, που και ταύρος θα έτρεχε τα εκατό μέτρα σε 3 δευτερόλεπτα.

Οι παλιοί, της ασπρόμαυρης τηλεόρασης, θα θυμούνται την Τσεχοσλοβάκα αθλήτρια Γιαρμίλα Κρατοσβίλοβα, που κατάπινε τη μια κούρσα μετά την άλλη, έχοντας μύες σαν του μακαρίτη του Σουγκλάκου. Δεν πιάστηκε ποτέ, γιατί τότε η ΕΣΣΔ πρωτοπορούσε παντού, Και στο ντόπινγκ. Από το 1983 κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 800 μέτρων γυναικών ή τέλος πάντων τρίτου φύλου.

Όχι βέβαια ότι και οι Αμερικανοί πήγαιναν πίσω. Απλά δεν ήταν τόσο μπουνταλάδες σαν τον Τζόνσον τον Καναδό.

Φλόρενς Γκρίφιθ-Τζόινερ. 10.40 στα 100 μέτρα στους Ολυμπιακούς της Σεούλ, μια επίδοση που ούτε άνδρες δεν πιάνουν στο άθλημα.

Και στο διακοσάρι 21.34. Σαν το «Αίολος Κεντέρης» στο φουρτουνιασμένο Αιγαίο πήγε η μακαρίτισσα, που έφυγε στα 40 της, από το πολύ το «πράγμα».

Και μια που είπαμε για Κεντέρη, τι δίδυμο ήταν και εκείνο με τη Θάνου, ε; Πόσοι αθλητές μας δεν πιάστηκαν ντοπαρισμένoι, όταν παίρναμε τα χρυσά στο Αθήνα 2004 σαν στραγάλια;

Βέβαια το μεγαλύτερο ντόπινγκ, από καταβολής κόσμου, το έκανε μια άλλη Καμίλα. Κακάσχημη, ξερακιανή και ζωντοχήρα.

Πού χώρισε το χαλβά τον Κάρολο από την αμαζόνα τη Νταϊάνα και ΑΝ πεθάνει η Ελίζαμπεθ, θα γίνει και βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αν πεθάνει λέμε, γιατί η γριά έχει υπογράψει σίγουρα χαρτί με τον έξω από εδώ. long live. Πάντως μεγαλύτερης διάρκειας από αυτό του Φά...ουστ.


Τζόνσον
Κρατοσβίλοβα
Γκρίφιθ-Τζόινερ
Αίολος Κεντέρης
Κεντέρης-Θάνου
Καμίλα
Βασίλισσα Ελισάβετ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής