breaking news Νέο

Football League: Ισόπαλη (1-1) η Βέροια στο Αιγίνιο

Football League: Ισόπαλη (1-1) η Βέροια στο Αιγίνιο

Μετά από το νικηφόρο σερί των επτά αγωνιστικών δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλια αυτή τη φορά στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο για τον Αρη Θεσσαλονίκης που βλέπει τους ανταγωνιστές του στην διεκδίκηση των δυο εισιτηρίων που οδηγούν στην Super League να πλησιάζουν επικίνδυνα.

Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια της Football League η Βέροια τσίμπησε έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στο Αιγίνιο και σκαρφάλωσε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενω τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε ο Απόλλων Λάρισας στην έδρα του κερδίζοντας με 3-2 τον Εργοτέλη, ενω ισόπαλη (0-0) έληξε και η αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την Παναχαϊκή.

Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής διεξάγονται σήμερα.

 

1-1 Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε η Βέροια από το Αιγίνιο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον τοπικό Αιγινιακό.

Η Βέροια που αγωνίστηκε δίχως τον Μπαστιάνο που έχει κληθεί και συμμετέχει στην Εθνική Ελπίδων στο πρώτο 45λεπτο χρησιμοποίησε την γνωστή της συνταγή. Εδωσε γήπεδο στον Αιγινιακό και επιθετικά στηρίχθηκε στις γρήγορες και ξαφνικές αντεπιθέσεις. Αυτή τη φορά της έλειπε όμως ο ταχύτατος Μπαστιάνος που όπως ήδη αναφέραμε βρίσκεται με την Εθνική Ελπιδων με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για γκολ. Ούτε όμως και η δική της εστία απειλήθηκε σοβαρά στο πρώτο μισό του αγώνα. Ετσι το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στην πρώτη σοβαρή επίσκεψη του στα καρέ των φιλοξενουμένων ο Αιγινιακός προηγήθηκε στο σκορ με τον Τσολακίδη (50’), με τον σκορερ να δέχεται την πρώτη κίτρινη κάρτα του διαιτητή επειδή πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα του.

Μετά το 1-0 η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει και πλεον ο Αιγινιακός ηταν αυτός που βρίσκονταν σε θεση άμυνας.

Στο 84’ ο Τσολακίδης αντίκρυσε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή και αποβλήθηκε από το παιχνίδι και στο 86’ ο Ρούνεϊ με εύστοχη εκτελεση πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Λιόλιος, Γιατζιτζόγλου, Βλάχος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Ζούρκος (78’ Παπαδόπουλος), Τσολακίδης, Σοφιανίδης, Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Ουνγιαλίδης (46’ Λαζόπουλος), Λάσκαρης, Δόρης (60’ Γιαμόα), Μπλέτσα, Λίταινας (89’ Τσιούχας), Ρούνεϊ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής