breaking news Νέο

Ανακοίνωση του ΔΣ του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας

Ανακοίνωση του ΔΣ του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας

Το ΔΣ του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας, με αφορμή ανυπόστατα δημοσιεύματα σχετικά με την παραμονή της αποστολής μας στη Σάμο, αλλά και την καθυστερημένη επιστροφή της στη Βέροια, προς αποκατάσταση της αλήθειας, ξεκαθαρίζει τα εξής: 

Όπως ήταν γνωστό από τις παραμονές του αγώνα Κυπέλλου στη Σάμο με τον ΑΣ Κέρκη, η αποστολή της ομάδας μας κατέβηκε στο νησί, την ύστατη ώρα, χάρις στην βοήθεια που παρείχε επιχειρηματίας, ο οποίος πλήρωσε τα έξοδα που απαιτούνταν για το κλείσιμο των αεροπορικών εισιτηρίων.

Ωστόσο, τα εισιτήρια που κλείστηκαν, ήταν μόνο για την μετάβαση της ομάδας στη Σάμο, καθώς υπήρχε μόλις ένα εισιτήριο διαθέσιμο για την επιστροφή! Το οποίο άμεσα η διοίκηση έκλεισε στο όνομα τον αθλητή Αλέξανδρου Γραμμενούδη, προκειμένου να επιστρέψει έγκαιρά στη Θεσσαλονίκη και να είναι συνεπής στην εργασία του, μιας και ουδείς άλλος εκ της αποστολής είχε την Πέμπτη επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Παράλληλα η διοίκηση τελούσε εν αναμονή της επικείμενης ανακοίνωσης της Πέμπτης από την ΕΣΑΠ για την έναρξη των πλέι άουτ. Σε περίπτωση που οι αγώνες θα ξεκινούσαν το Σαββατοκύριακο, η σκέψη μας ήταν, η ομάδα να μην επιστρέψει στην έδρα της και να μεταβεί από τη Σάμο απευθείας  στην Κρήτη, προκειμένου να αποφύγει περαιτέρω ταλαιπωρία με άσκοπες μετακινήσεις.

Γεγονός είναι, ότι κάποια μέλη της αποστολής γνώριζαν αυτό το ενδεχόμενο και κάποια άλλα όχι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία σύγχυση στα αποδυτήρια, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Το απόγευμα της Τετάρτης 23/2, είχαμε την ανακοίνωση απαγορευτικού απόπλου, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας να διανυκτερεύσει μέχρι σήμερα στη Σάμο, αφού η διοίκηση έκλεισε για αύριο Παρασκευή εισιτήρια για την επιστροφή της υπόλοιπης ομάδας στην έδρα της.

Μετά από τις παραπάνω εξηγήσεις, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οι ισχυρισμοί του τύπου «παρατήσαμε τους αθλητές στη Σάμο» η «”ξέμειναν” στο νησί», είναι συκοφαντικοί, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και μοναδικό στόχο έχουν τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων και τη σπίλωση του ονόματος  και της ιστορίας του συλλόγου.

Κάτι που ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνει ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, με τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας, θεωρούμε τουλάχιστον ανέντιμο και… χτύπημα κάτω απ’ τη ζώνη, που ως γνωστόν δεν συνάδει με το “fair play” αλλά και το αθλητικό πνεύμα.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής