breaking news Νέο

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των εμπορικών ΜμΕ στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Γ. Καρανίκα με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των εμπορικών ΜμΕ στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Γ. Καρανίκα με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε χθες, Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας, στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ανάγκη προώθησης του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ελληνικού Εμπορίου μέσα από στοχευμένες δράσεις και προγράμματα που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Καρανίκας ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την ετοιμότητα της ΕΣΕΕ να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων της Αττικής προς την κατεύθυνση της ψηφιακής τους μετάβασης. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην τεχνογνωσία που έχει συλλέξει η Συνομοσπονδία λόγω των επαφών της με διεθνείς οργανισμούς και ειδικούς στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων και το μεγάλο Συνέδριο Future of Retail, στο οποίο παρουσιάζονται οι τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες στον κλάδο του λιανεμπορίου.

Ο κύριος Πατούλης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για διεύρυνση της συνεργασίας με την ΕΣΕΕ και αναφέρθηκε σε μία σειρά δράσεων που ήδη υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής για την ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Συμφωνήθηκε να υπάρξει νεότερη συνάντηση για να τεθούν οι λεπτομέρειες των κοινών δράσεων ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των εμπορικών ΜμΕ που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τους δύο φορείς.  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής