breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές, έφα ο Όττο Φον Μπίσμαρκ.

Και μετά το σεξ, θα προσέθετε ο Θρασύβουλας.

Πάντως είμαστε εναντίον του κυνηγιού, κατά του πολέμου, εκλογές δεν γουστάρουμε.

Όσο για το σεξ, αυτό και αν είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Ο Τσατσόπουλος μας είπε ότι πέρασε τη μισή Αθήνα, ο Σπαλιάρας ότι πήγε με 4.000 γυναίκες, ο Γκλέτσος έψησε το ψάρι και από τις δυο πλευρές.

Όσοι λοιπόν εκ των middle age συνοδοιπόρων μας λένε ότι κάνουν σεξ μια φορά το δεκαπενθήμερο, σας λένε ψέματα.

Με τη γυναίκα τους φυσικά. Μια φορά στα τρίχρονα του «μακαρίτη» κι αν.

Και επειδή ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται, καλό θα ήταν να έχουμε πληροφόρηση και από τις δυο πλευρές.

Στη χώρα μας ακούμε και διαβάζουμε μόνο ό,τι εγκρίνει η CIA, η NSA και η Κομαντατούρ της Φον ντεν Λάινεν.

Πού με εντολή της κατέβηκαν τα ειδησεογραφικά sites του russiatoday και του spuntink.

Για να δείτε πόση δημοκρατία έχουμε στην Ευρώπη. Μόνο Πορδοσάλτε ακούμε και CIA Κοτσιώνη. Ας είναι καλά ο σύντροφος Ιβάν, που δίνει στο Open τη δυνατότητα να μεταδώσει πληροφορίες και από τη ρωσική πλευρά, με το Θανάση Αυγερινό.

Όσο δε αφορά τους δεκάδες πολεμικούς μας «ανταποκριτές», ούτε ο Βαξεβάνης στο Ιράκ ρε. Την έχουν πέσει στα ξενοδοχεία του Κιέβου και στο προξενείο της Ελλάδας στη Μαριούπολη και κάνουν «ρεπορτάζ» με καπουτσίνο και βότκα.

Άσε πάλι τον Κυριάκο, την πρωθυπουργάρα μας. Έστειλε, λέει, αμυντική βοήθεια στο Ζελένσκι με C 130. Μπράβο, σκέφτεσαι, που τόλμησε ο Κυριάκος να πάρει μόνος του απόφαση να στείλει τα βλήματα στην Ουκρανία. Ληγμένα και μη, όπως το τηλεκατευθυνόμενο βλήμα εναντίον αρμάτων μάχης «Adonis Τow», που καταστρέφει στο πι και φι μια ρώσικη ίλη τανκς.

Ρε συ Κυριάκο. Πολύ γύφτος ρε φίλε. Κάτι κατασχεμένα καλάσνικοφ, κάτι αντιαρματικά RPG 18 της εποχής του Βιετνάμ και κάτι οβίδες που έχουν λήξει καμιά 20 χρόνια πριν.

Στείλε ρε Κούλη τα Rafale, να συντρίψουν τους Ρώσους. Στείλε τα F16, τα Patriot, Γιατί μόνο στη Σαουδική Αραβία; Ο Ζελένσκι στο πηγάδι κατούρησε;

Και βάλε και εσύ στολή εκστρατείας, κανά κράνος κέβλαρ της εποχής του πολέμου του κόλπου, πάρε και ένα G3 σπαστό των 80ς και στήσου δίπλα στον πρόεδρο, στις πύλες του Κιέβου. Έτσι βοηθάνε έναν ηγέτη.

Εσύ σε λίγο μέχρι και τους γκράδες από το πολεμικό μουσείο θα του στείλεις, μαζί με τα μπαζούκας και τα Τόμσον, τότε που ο Εθνικός Στρατός καθάριζε τα κουμούνια στο Γράμμο και στο Βίτσι!


Τσατσόπουλος
Σπαλιάρας
Γκλέτσος
Φον ντεν Λάινεν
Κοσιώνη-Πορτοσάλτε
Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής