breaking news Νέο

Η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών στο ψυχιατρικό θεραπευτήριο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»

Η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών στο ψυχιατρικό θεραπευτήριο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»

Επ' ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, η χορωδία μας, υπό τη διεύθυνση του Δημ.Τελλίδη, λόγω απουσίας της χοράρχου μας Κατερίνας Λαγιώνη, επισκέφτηκε το ψυχιατρικό θεραπευτήριο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», ιδιοκτησίας του συμπολίτη μας (και Μικρασιάτη εκ Καππαδοκίας) κ. Σίμου Δερέ. Τα μέλη της χορωδίας, αφού συνομίλησαν και γνωρίστηκαν με τους ασθενείς και το προσωπικό της κλινικής, έψαλλαν Μικρασιάτικα και ποντιακά κάλαντα, με έκδηλη την ευχαρίστηση στα πρόσωπά τους.

Ευχαριστούμε το διευθυντή κ. Μάνο Δερέ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία μας στην καθ' όλα υπερσύγχρονη, καθαρή και εξοπλισμένη θεραπευτική μονάδα, που είναι κόσμημα στην Κεντρική Μακεδονία.

Αναχωρήσαμε με την ικανοποίηση ότι η επίσκεψή μας αυτή συνέβαλε στις προσπάθειες και στους σκοπούς του ιατρικού προσωπικού να επανεντάξει στην κοινωνία αυτούς τους ανθρώπους με αυτήν την ιδιαιτερότητα της ασθενείας τους.

Επόμενη δραστηριότητα της χορωδίας είναι οι επισκέψεις σήμερα Παρασκευή 22/12/17 στο Επισκοπείο, στην Περιφέρεια και στο Δημαρχείο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής