breaking news Νέο

Προηγήθηκε δυο φορές η ΒΕΡΟΙΑ, όμως τελικά γνώρισε βαρειά ήττα στην Καρδίτσα

  • Προηγήθηκε δυο φορές η ΒΕΡΟΙΑ, όμως τελικά γνώρισε βαρειά ήττα στην Καρδίτσα
  • Προηγήθηκε δυο φορές η ΒΕΡΟΙΑ, όμως τελικά γνώρισε βαρειά ήττα στην Καρδίτσα
  • Προηγήθηκε δυο φορές η ΒΕΡΟΙΑ, όμως τελικά γνώρισε βαρειά ήττα στην Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα σταμάτησε το νικηφόρο σερί της ΒΕΡΟΙΑΣ. Η "Βασίλισσα" προηγήθηκε δυο φορές δέχθηκε μέσα σε εννέα λεπτά από το 60' μεχρι το 69' τρία τέρματα και έχασε από την Αναγέννηση με 5-2. Και αυτή είναι η δεύτερη ήττα στα 19 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πινακα του βορείου ομίλου, αφού η ΒΕΡΟΙΑ παρά την ανέλπιστα βαρειά ήττα που γνωρισε παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο κάτι που δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και την κυκλοφορία φυσικά της μπάλας.

Η ΒΕΡΟΙΑ που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 6'. Ο Γιακουμάκης δέχθηκε ωραία μπροστινή μπαλιά από τον Μούργο μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και παρά το "κεφαλοκλείδωμα" του Γκολια μένει όρθιος κάνει το πλασέ από θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης να διώχνει ενστικτωδώς την μπάλα.

Στο 17' νέα ευκαιρία για την ΒΕΡΟΙΑ με τον Πόζογλου να κανει το ξαφνικό σουτ λιγο έξω από την μεγάλη περιοχή και τον Γκέκα να διώχνει δύσκολα.

Από το 20' η γηπεδούχος ομάδα ανέλαβε την υπεροχή πίεσε την άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες δίχως ομως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Βελλίδη. Ετσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ισόπαλες δίχως γκολ.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησε με γκολ. Στο 48' συγκεκριμένα ο Φοφανά έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Πασά που μπήκε στην αντίπαλη περιοχή ο Λαρέα έκανε το τάγκλιν με τον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ να τσιμπάει την μπάλα να ανατρέπεται και τον διαιτητη να δείχνει την "άσπρη βούλα" από την οποία ο Πασάς έγραψε το 0-1.

Πριν κοπάσουν οι πανηγηρισμοί ήρθε η ισοφάριση. Στο 51' συγκεκριμένα ο Γαβριηλίδης μέσα στην περιοχή της ομάδας του καθυστερεί να διώξει την μπάλα ο Λαγός την κλέβει και ενω ο παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ τραβιέται για να μην τον ανατρέψει αυτος πέφτει στο έδαφος και ο διαιτητής δείχνει τα 11 βήματα με τον Μπραβίγια να ισοφαρίζει.

Στο 58' η ΒΕΡΟΙΑ ξαναπαίρνει προβάδισμα στο σκορ. Ο Γιακουμάκης κερδίζει μια χαμενη μπαλιά βγάζει την παράλληλη σέντρα και ο Πασάς από κοντα με κεφαλιά ξαναβάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο 61' η Καρδίτσα ισοφαρίζει για δεύτερη φορά. Ο Μεγκόα εκτελεί κόρνερ και ο Λαγός με κεφαλιά μέσα από ένα σύμπλεγμα παικτων της ΒΕΡΟΙΑΣ γράφει το 2-2.

Τρια λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης ενω μαρκάρεται από τον Μαραγκό στρώνει την μπάλα στον Πλέγα και αυτός με πλασέ κάνει το 3-2.

Στο 68' και πάλι ο Αθανασιάδης στρώνει την μπάλα στον Δημούτσο που με εναέριο σουτ μέσα από την περιοχή ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 4-2.

Στο 83' ανακόπτεται λανθασμένα ο Πασάς που έμπαινε μόνος στην αντίπαλη περιοχή για οφσαϊντ και στο 85' ο Λαρέα από θέση οφσαϊντ διαμορφώνει το τελικό 5-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βεργέτης, από την ΕΠΣ Αρκαδίας με βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Νιδριώτη που μπορεί να μην ευθύνονται για την ήττα της Βέροιας έκαναν όμως τρία σοβαρά λάθη όλα σε βάρος της. Στο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Καρδίτσα σε 1-1 φαίνεται καθαρά στο ριμπλεϊ ο Γαβριηλίδης να μην έρχεται σε επαφή με τον αντίπαλο, ενω στο 83' ανέκοψαν τον Πασά που έμπαινε μόνος στην αντίπαλη περιοχή και καλύπτονταν από δυο αντιπάλους (τον τερματοφύλακα και έναν παίκτη της Καρδίτσας πεσμένο στο έδαφος. Επίσης στο στο πέμπτο γκολ της Καρδίτσας ο σκορερ Λάρεα βρίσκεται σε θέση οφσαϊντ.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (87’ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρέα, Δημούτσος (90’ Βιδάλ), Λαγός (87’ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (79’ Γκίνη), Μπραμπίγια (87’ Μάνιος).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (66' Οικονόμου), Γαβριηλίδης, Μούργος (87' Ορφανίδης), Πόζογλου (46' Φοφανά / 79' Καπνίδης), Γιακουμάκης, Πασάς.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καρδίτσα - Βέροια    5-2

Ηρακλής - Ξάνθη ........(σήμερα)

Ολυμπιακός Β. - ΠΑΟΚ Β'     3-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                    ΑΓ.    ΒΑΘ.

1          ΒΕΡΟΙΑ           19        45

2          Λάρισα           19        42

3          Ξάνθη             18        34

4          Αναγ. Καρδ.    18        34

5          Νίκη Βόλου    20        28

6          Ολυμπιακός Β'           20        28

7          Αλμωπός Αριδ.          20        26

8          ΠΟΤ Ηρακλής            19        26

9          Π.Α.Ο.Κ. Β'      18        26

10        Θεσπρωτός    19        23

11        Τρίκαλα          19        20

12        Πιερικός         20        19

13        Απόλλων Λάρ.           19        19

14        Πανσερραϊκός           20        17

15        Απόλλων Πόντ.         18        17

16        Καβάλα           19        14

17        Ολυμπιακός Β.           17        13


Καρδίτσα-ΒΕΡΟΙΑ
Καρδίτσα-ΒΕΡΟΙΑ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής