breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Είναι προφανές, νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες, συντρόφισσες και σύντροφοι, βαρουφάκηδες και βαρουφίτσες, ότι η ιστορία γράφεται πάντα από τους νικητές στα πεδία της μάχης.

Αν δεν ήταν λοιπόν ο «κόκκινος στρατός», να καθαρίσει τους ναζί, με εκατομμύρια νεκρούς, στρατιώτες και πολίτες, στο Στάλινγκραντ και στις άλλες πόλεις της Ρωσίας, ο Αδόλφος θα έκανε διακοπές για καμιά δεκαριά χρόνια ακόμη στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες, την Ολλανδία και τα λοιπάς χώρας της κεντρικής Ευρώπης, που είναι οι φανατικοί του ΝΑΤΟ.

Και αν δεν έμπαινε ο Ζούκοφ τέλη του Απρίλη του 1945 στο Βερολίνο, θα ακούγαμε για πολλά χρόνια το ντόυτσλαντ ούμπερ άλες και θα βλέπαμε το Σουλτς και το Χάινριχ να έχουν το δεξί χέρι ψηλά, κακή ώρα σαν τον Κασιδιάρη και την παρέα του.

Και μια που αναφερθήκαμε στην παρέα του Κασιδιάρη. Ενώ η δύση καταδικάζει την εισβολή των Ρώσων, δικαίως, στην Ουκρανία, δεν έχει καταδικάσει ποτέ την εγκληματική δράση των παρακρατικών, παραστρατιωτικών, νεοναζιστικών ταγμάτων του Αζώφ.

Θα μου πείτε, ο Ζελένσκι ζήτησε να ανοίξουν οι φυλακές, να βγούνε έξω οι εγκληματίες που έχουν πολεμική πείρα (σίγουρα οι δολοφόνοι διαθέτουν τα προσόντα, για να ενταχθούν στο δημοκρατικό στρατό της Ουκρανίας).

Ξέρετε ποιοι είναι οι νεοναζί, που δολοφονούν καθημερινά αμάχους στο Ντομπάς;

Το Τάγμα Αζόφ είναι εθελοντική ακροδεξιά και νεοναζιστική μονάδα της εθνικής φρουράς της Ουκρανίας, η οποία εδρεύει στη Μαριούπολη.

Το συγκεκριμένο τάγμα πήρε μέρος στις μάχες μεταξύ των φιλορωσικών αυτονομιστικών δυνάμεων και των Ουκρανών, τον Ιούνιο του 2014, κατά τη διάρκεια της κρίσης στη νοτιοανατολική Ουκρανία.

O πρώτος διοικητής του συντάγματος ήταν ο ακροδεξιός Αντρίι Μπιλέτσκι, ο οποίος ηγήθηκε της νεοναζιστικής οργάνωσης Patriot of Ukraine και της Εθνικoσοσιαλιστικής Συνέλευσης.

Tα μέλη του τάγματος φορούν νεοναζιστικά και σύμβολα των SS, ενώ στα κράνη έχουν σβάστικες και παγανιστικούς ρούνους. Το σύμβολο της μονάδας, που φέρουν στα μανίκια τους οι μαχητές του τάγματος, είναι ένας πλάγιος Ρούνος, τυπικά είναι ένα αγκίστρι για λύκους (λυκοπαγίδα), το οποίο προφέρεται: Βόλφσανγκελ, το οποίο υπήρξε το σύμβολο της 22ας Μεραρχίας των SS, που ισοπέδωσε πολλά χωριά στη Γαλλία, εκτελώντας όλους τους κατοίκους τους.

Η εκπαίδευση των νεοναζιστών γίνεται σε μέρη της Ουκρανίας, όπου μίλησε ο Χίτλερ.

Το 2018, το Εθνικό Σώμα δημιούργησε μια νέα θυγατρική της Αζόφ, γνωστή ως National Druzhyna, μια συμμορία του δρόμου περίπου 600 μελών. Αυτή η ομάδα ήταν υπεύθυνη για πολλαπλές βίαιες επιθέσεις εναντίον Ρομά, Εβραίων και άλλων μειονοτικών ομάδων, καθώς και πολιτικών αντιπάλων, συμπεριλαμβανομένων ακαδημαϊκών.

Εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν από το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, έχουν συνδέσει το τάγμα Αζόφ με εγκλήματα πολέμου, όπως μαζικές λεηλασίες, παράνομες κρατήσεις και βασανιστήρια και δολοφονίες αμάχων.

Βέβαια η φράου Ούρσουλα Φον ντερ Λάινεν γνωρίζει τη δράση των ναζιστών στην Ουκρανία. Απλά δεν μιλάει. Η ιστορία άλλωστε γράφεται από τους νικητές. Ζιγκ Χάιλ, λοιπόν.


Χίτλερ
Κασιδιάρης
Αζόφ
Ζελένσκι
Ρούνος
Φον ντερ Λάινεν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής