breaking news Νέο

Αμετακίνητη από τον στόχο της η ΒΕΡΟΙΑ

Αμετακίνητη από τον στόχο της η ΒΕΡΟΙΑ

Στην αξία που έχει αυτή την περίοδο ο βαθμός της ισοπαλίας σε παιχνίδι εκτός έδρας και μάλιστα με αντίπαλο ομάδα που έχει τον ιδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία στάθηκε περισσότερο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό ο προπονητής της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης. Από εκεί και πέρα παραδέχθηκε ότι η ομάδα του την περασμένη Τετάρτη στο Αιγίνιο δεν παρουσιάστηκε το ίδιο φρέσκια όπως πριν τρεις ημέρες κόντρα στην Σπάρτη και αυτό το απέδωσε στην κούραση των ποδοσφαιριστων του.

Τέλος αποκάλυψε οτι η ΒΕΡΟΙΑ θα εκμεταλλευθει την μεταγραφική περίοδοτου Ιανουαρίου και θα ενισχυθεί σε θέσεις που διαπιστώθηκε οτι χωλαίνει και αυτό φυσικά θα γίνει σε συνάρτηση με τις οικονομικές της δυνατότητες αφου όπως επανειλημμένα έχουν υποστηρίξει οι άνθρωποι που “κινούν τα νήματα” της ομάδας, τους τελευταίους έξι μήνες, πρωταρχικός στόχος τους είναι να απαλλαγεί η ΒΕΡΟΙΑ από τα χρέη που κουβαλάει τα τελευταία χρόνια και για να το πετυχει αυτό θα πρέπει να αποφευχθούν νέα οικονομικά ανοίγματα.

Η ΒΕΡΟΙΑ τους τελευταίους μηνες προσπαθεί όσο της επιτρέπουν οι οικονομικές της δυνατότητες να φανεί συνεπείς στις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες του φετινού ρόστερ, πληρώνοντας τα συμβόλαια τους που δεν είναι βέβαια και δυσβάσταχτα και παράλληλα να αντιμετωπίσει τις εκκρεμότητες που άφησαν πίσω τους αυτοί που την “υπηρέτησαν” τα τελευταια χρόνια.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπον όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό την περασμένη Τετάρτη ο προπονητής της Απόστολος Χαραλαμπίδης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κάνει μεταγραφές, που όμως, εμεις συμπεραίνουμε θα έχουν την ίδια λογική με τις μεταγραφές που έγιναν το περασμένο Καλοκαίρι.

Ποδοσφαιριστές που θα δουν την ένταξη τους στο ρόστερ της Βέροιας σαν εφαλτήριο της ποδοσφαιρικής τους καριέρας. Οπως συμβαίνει με όλους όσους ήρθαν στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και δίνουν όλο τους τον εαυτό παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής