breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Τρίκαλα – Γιαννιτσά 2-0

Γ' Εθνική : Τρίκαλα – Γιαννιτσά 2-0

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας των Τρικάλων, καθώς μετά το διπλό στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας, νίκησε και τα Γιαννιτσά με 2-0. Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 7' με πέναλτι που κέρδισε ο Ζυγκερίδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Αβραμόπουλος. Πέντε λεπτά αργότερα στο 12' τα Τρίκαλα άγγιξαν ένα δεύτερο τέρμα με τον Λίτσι, το σουτ του οποίου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Γιαννιτσών. Τελικά το 2-0 έγινε στο 34' με ατομική ενέργεια και σουτ του Αβραμόπουλου.

Στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι την λήξη του αγώνα τα Τρίκαλα διαχειρίστηκαν το σκορ και πήραν μια πολύ σπουδαία νίκη, που τα έδωσε βαθμολική ανάσα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπουρουτζίκας από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μίχο και Μπουρονίκο.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Περτσιούνης (90' Μουρατίδης), Αβραμόπουλος, Κέλο, (67' Βασίλτσης), Πιπιλιάρης (90' Πίκος), Ζυγκερίδης (67' Γεωργίου), Λίτσι (90' Κατράνας).

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Μούτσα, Γαλούπης (66' Πλατσιώτας), Μπαμπαλής (46' Σαμαράς), Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (60' Χατζηαλεξιάδης), Πελτέκης (66' Πετράκης), Χατζόπουλος, Τσιάκαλος (75' Αθανασιάδης), Χαραβατίδης, Πρέτσι, Μπέλιτς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής