breaking news Νέο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Με την τελευταία της αγωνιστική που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας. Υπάρχει βέβαια μια εκκρεμότητα, ο αναβληθείς αγώνας Καβάσιλα – Αγία Βαρβάρα, το αποτέλεσμα του οποίου όμως όποιο κι αν είναι δεν μπορεί να αλλάξει τα σημερινά δεδομένα.

Ετσι η κλήρωση των αγώνων των πλεϊ οφ και των πλεϊ άουτ που θα ακολουθήσουν ορίστηκε να πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας και η διαδικασία των πλεϊ άουτ θα ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη, ενώ των πλεϊ οφ την επόμενη Κυριακή.

Στα πλεϊ οφ, όπως είναι γνωστό θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου (Αλεξάνδρεια, Καψόχωρα, Βρυσάκι, Παλαιοχώρι από τον 1ο και Αγιος Γεώργιος, Λευκάδια, Ζερβοχώρι και Ολυμπιακός Νάουσας από τον 2ο όμιλο).

Να διευκρινήσουμε ότι ο Ολυμπιακός Νάουσας ισοβάθμισε στην 4η θέση με την Επισκοπή με τις δύο ομάδες να έχουν συγκεντρώσει από 28 βαθμούς, ενώ στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν από μία νίκη με το ίδιο σκορ (2-1). Ετσι το εισιτήριο για την συμμετοχή στα πλεϊ οφ πήρε η ομάδα της Νάουσας, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στο σύνολο των αγώνων που έδωσαν: Ολυμπιακός Νάουσας 38-21=17 και Επισκοπή 33-20=13.

Οι υπόλοιπες 5 ομάδες κάθε ομίλου θα πάρουν μέρος στην διαδικασία των πλεϊ άουτ.

Οι ομάδες κουβαλάνε τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και οι δύο πρώτες κάθε ομίλου, συνολικά τέσσερις προβιβάζονται στην Α' κατηγορία, ενώ η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση, 9η στα πλεϊ άουτ κάθε ομίλου, συνολικά δύο, υποβιβάζεται στην Γ' κατηγορία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής