breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Νου Δου, αδέρφια. Και τα καλύτερα έρχονται.

Μέτρα θα ανακοινώσει ο Κυριάκος για την αντιμετώπιση της αύξησης των καυσίμων. Διότι μόνο ο Κυριάκος μπορεί και φέρνει την αλλαγή.

Δεν θα μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στη μάνικα, αλλά θα βάζεις βενζίνα με 2,5 ευρώ τη μισή οκά και με την κάρτα που θα έχεις μαζί σου, θα έχεις μια εκπτωσάρα, νααααα.

Πληροφορίες ότι για την απόκτηση της κάρτας θα παίξει, αν είσαι του κόμματος, όπως ήταν ο Γκρούεζας, μάλλον επιβεβαιώνονται.

Επίσης με την κάρτα θα έχεις τη δυνατότητα, αλλά υποχρεωτική δυνατότητα, να εγγραφείς στο κόμμα και να πληρώσεις άπαξ τη συνδρομή του κόμματος.

Οπότε κανονίστε ένα δωδεκάρι στον αέρα, άπαντες και άπασες.

Δώδεκα ευρώπουλα επί 8 εκ. καταναλωτές, να μια κατοστάρα εκατομμύρια για τη ΝΔ, που θα τα ρίξει όλα ο Κυριάκος, για να πληρώσει τα φέσια που άφησαν οι προκάτοχοί του στο κράτος.

Αν μάλιστα θελήσει να τα πλερώσει στο τσακα μπαμ, την κάνει τη συνδρομή μια πενηνταρού και να τα τετρακόσια χαρτιά, που χρωστάει ο γαλάζιος πυρσός, από παλιότερες προμήθειες αερίου, που άφησε βερεσέ, στην ΕΣΟ Πάπας.

Και με ό,τι απομείνει, καθαρίζει και τα δικά του χρέη, που φτάνουν στο ενάμιση χαρτί και όλο αυτά σκέφτεται και δεν μπορεί να κοιμηθεί.

Και με τα ψιλά κάνει στο ΓΑΠ δώρο και ένα καινούργιο κανό με ηλιακά κουπιά, για να πηγαίνει στο Αμέρικα, στο άψε σβήσε.

Και να τα ήταν μόνο αυτό; Με την κάρτα θα μπορείς να πάρεις και ένα καλάσνικοφ. Αλβανικό, έτσι; Από εκείνα που έδειχναν στο Mega, να ρίχνουν από την επανάσταση στο Δυράχειο, που έριξε το Σαλί Μπερίσα, την ώρα που ξεκίναγε η δορυφορική σύνδεση.

Διότι τότε δεν υπήρχε internet και τα ρεπορτάζ ήθελαν δορυφόρο και τα αμάξια στηνόταν έξω από τη Νότια Αλβανία και όλοι οι επαναστάτες το ντουμάνιαζαν on air.

Ωραίες εποχές τότε. Με το Σημίτη και τον Πάγκαλο, εεεε.

Κι άμα πλήρωναν παραπάνω οι μέτοχοι του ΜΕGAλου καναλιού, και χειροβομβίδες έριχναν τα αλάνια και κανά βλήμα από RPG, που είχε αποθηκεύσει ο Εβρέν Χότζα στις αποθήκες, για να έχει για τα γεράματά του και να μην μπουν οι Έλληνες στο Αλμπάνια.

Τι σου κάνει μια κάρτα λοιπόν. Αρκεί να είναι του κόμματος. Παίρνεις τα πάντα. Και τη βενζίνη στο 1,10 το λίτρο και το καλάσνικοφ σου με τρεις, τριαντάρες γεμιστήρες δώρο.

Και μετά καλά ξεμπερδέματα, αν θελήσει να πας εθελοντής στο Ζελένσκι.

Γιατί αν σε πιάσει εκεί ο Καντίροφ ο τσετσέναρος, δεν ισχύει η κάρτα, συναγωνιστές!!!


καύσιμα
Γκρούεζας
πυρσός-ΝΔ
Παπανδρέου
Μπερίσα
Καντίροφ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής