breaking news Νέο

Μάχη μεταξύ Νίκης Αγκαθιάς και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Μάχη μεταξύ Νίκης Αγκαθιάς και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Μία αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της Ενωσης μας και τα προγνωστικά που είχαν γίνει πριν την έναρξη του, όσον αφορά την μάχη του τίτλου, φαίνεται να επαληθεύονται εκατό τοις εκατό.

Η Νίκη Αγκαθιάς και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που φέτος βρίσκονται ένα τουλάχιστον βήμα πιο πάνω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, βρίσκονται ουσιαστικά ισόβαθμοι στην πρώτη θέση (ο ΠΑΟΚ υπολείπεται τρεις βαθμούς έχει όμως και έναν αγώνα λιγότερο, αυτον με την Νέα Νικομήδεια στην έδρα του από την ανταγωνίστρια του στην διεκδίκηση του τίτου Νίκη).

Με την επιστροφή των ομάδων σε αγωνιστική δράση την Κυριακή 7 Ιανουαρίου βέβαια οι δυο ομάδες θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους αφού θα βρεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Αγκαθιάς. Ομως θεωρούμε ότι ούτε και αυτό το παιχνίδι θα καταφέρει να απαντήσει στο ερώτημα για το ποιός απο τους δυο θα κατακτήσει τον τίτλο αφού υπάρχει και τα πλεϊ οφ στα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναβρεθούν αντιμέτωπες.

Από κει και πέρα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, η Αγία Μαρίνα, ο Αρης Παλαιοχωρίου και ο Αχιλλέας Νάουσας, που φέτος παρουσιαζεται ιδιαίτερα αξιόπιστος διεκδικούν τα υπόλοιπα δυο εισιτήρια της πρώτης 4αδας που οδηγούν στην συμμετοχή των πλεϊ οφ.

Από την 7η θέση στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η Ποντιακή Νεολαία Αράχου με 19 βαθμούς μέχρι και τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου που έχει 10 και βρίσκεται στην 13η θέση επτα ομάδες, αγωνίζονται να αποφύγουν τα πλεϊ αουτ που τους βάζουν σε περιπέτειες αφού έτσι κι αλλιώς η τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό είναι κατειλημμένη από την Δόξα Λιανοβεργίου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος με 4 βαθμούς (μια νίκη και μια ισοπαλία) νομίζουμε οτι πολύ δύσκολα θα αποφύγει την διαδικασία των πλεϊ αουτ που από φέτος μπαίνει στη ζωή μας.

Αυτό που προβληματίζει τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και αγωνίζονται να αποφύγουν τα πλεϊ αουτ είναι που δεν γνωρίζουν πόσες τελικά ομάδες θα υποβιβαστούν από την Α1 κατηγορία της Ενωσης μας αφού αυτό εξαρτάται από την πορεία και την βαθμολογική θέση των τριών εκπροσώπων μας στην Γ’ Εθνική: της Νάουσας, των Τρικάλων και της Αλεξάνδρειας.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις (να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και οι τρεις) εκτός από την Δόξα Λιανοβεργίου θα υποβιβαστεί μια ακόμη ομαδα (αυτή που θα καταλάβει την τελευταία θέση στην διαδικασία των πλεϊ αουτ) και με τις χειρότερες αν υποβιβαστούν και οι τρεις) δεν θα χρειαστούν τα πλεϊ αουτ αφού θα αποχαιρετίσουν την Α1 και οι τέσσερις που συμμετέχουν σ’ αυτά.

Από κει και πέρα με τα σημερινά δεδομένα (Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια βρίσκονται στη Ζώνη του υποβιβασμού) παραμένει στην Α1 μόνο η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην διαδικασία των πλεϊ αουτ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής