breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Αδέρφια, μήπως να χαλαρώσουμε λίγο από τη...χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό;

Κοντά στις 350 οι μολύνσεις στην Ημαθία, χθες Τετάρτη. Είπαμε, καλό το πίτσι πίτσι στα μπαράκια, τα καλαμαράκια face to face με το αμόρε στο Μακρύγιαλο και οι σαμπάνιες με το αίσθημα αγκαλιά στις μπουζουκλερί.

Αλλά όλα έχουν ένα μέτρο. Δεν είδατε κοτζάμ Κυριάκο, που όλη την περασμένη Κυριακή ήταν χωρίς μάσκα παντού; Και μόλις κόλλησε, τη Δευτέρα έκανε διάγγελμα μόνος από το γραφείο του με μάσκα Ν95, που του έστειλε ο Τζο Μπάιντεν, για να αντέξει από τη σκορδαλιά που είχε το ψάρι που τον φίλεψε ο Ταγίπ;

Λες να του είχε κρυμμένο τον ιό στο χαλβά το στραγαλάτο ο σουτζούκ λουκούμ εφέντης;

Και μόλις  χλαπάκωσε ο Κυριάκος ολόκληρο το ταψί που του έδωσε η Εμινέ Σουλτάνα, στο αεροπλάνο από την επιστροφή στην Αθήνα, τσακ, του κάθισε στο λαιμό ο covid.

Πάντως παράπονα μην έχετε. Καλά τα κατάφερε ο Κυριάκος στη διεθνή διπλωματία. Και ο Ζελένσκι γελούσε με τα κατασχεμένα καλάσνικοφ και κάτι μπόμπες σοβιετικές που του έστειλε και ο Πούτιν του έριξε κόκκινη κάρτα.

Και τώρα τα ροδάκινά μας, ποιος θα τα φάει; Η μόνη λύση είναι να έρθει η Εμινέ στην Ημαθία, να πάρει καμιά τριακοσαριά τόνους κονσέρβα για το κανταΐφι που κάνει στον Ταγίπ και τρώει όλο το σαράι.

Και μ@λ@κ@ς και λεβέντης λοιπόν ο Κυριάκος. Τον βλέπουν στο ΝΑΤΟ και λένε καλώς ήλθε ο «ναι σε όλα», τον βλέπει η Ζαχάροβα και λέει στους Έλληνες «καλά ρε κουρσούμια, που τον κονομήσατε τέτοιο μπουνταλά», τον βλέπει και ο Αλέκ6σης και ξεθαρρεύει και ονειρεύεται να γίνει ξανά κυβερνήτης.

Με υπουργό δικαιοσύνης τον Καλογρίτσα, έτσι;

Με αυτά και με τα άλλα, έχουμε και το Μάρτη, που μας ψόφησε στο κρύο. Ξύλα ξερά γιοκ, παράς για πετρέλαιο γιοκ, το ρεύμα μας το έκοψε ο Χατζηδάκης, το μόνο που μας έμεινε ήταν ένα παλιό σαλόνι, μαόνι, από την εποχή του Μεταξά, που το είχαμε έτοιμο για αναπαλαίωση.

Ναι, αλλά το κρύο δεν αντέχεται, σύντροφοι. Το τεμαχίσαμε, έμπλεοι δακρύων και το ρίξαμε στην πυρά.

Κι από πάνω βάλαμε και ένα σαμοβάρ ρώσικο, να κάνουμε ένα τσάι του βουνού, μπας και έρθει ο Κυριάκος σπίτι μας. Να μην τον τρατάρουμε κάτι, όπως ο Ταγίπ;

Έλα μου, ντε.


Μητσοτάκης-Ερντογάν
Μητσοτάκης
Εμινέ
Ζαχάροβα
Καλογρίτσας
τσάι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής