breaking news Νέο

Αναβαθμίστηκε η ιστοσελίδα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Αναβαθμίστηκε η ιστοσελίδα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας της, επιβεβαιώνοντας την πάγια θέση της, για σύνδεση της αιώνιας μνήμης των ποντίων προγόνων μας με το παρόν και κυρίως με το μέλλον.

Η αναβάθμιση αυτή κατέστη εφικτή με την αμέριστη συμπαράσταση, επιχορήγηση - Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, μέσω της δράσης “Πόντος: Μνήμη και Συνέχεια''.

Επιπλέον στα πλαίσια αυτής της επιχορηγούμενης δράσης αξιοποιήθηκε το πολύτιμο και ανεκτίμητο αρχειακό υλικό δεκαετιών της λέσχης μέσω βελτιστοποίησης και ψηφιοποίησης  του με τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, με τη συνεισφορά των εταιριών MORE CONSTRAINTS LTD (Μελίδης Παναγιώτης και Χαρμπίλα Ισιδώρα ) και PRISMA STAR (Αφοί Τριανταφυλίδη ΟΕ).

Η εμβληματική αυτή εργασία θα είναι πλέον δημόσια διαθέσιμη στην αναβαθμισμένη μας ιστοσελίδα και σε επιλεγμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για μεταλαμπάδευση της μνήμης, τη νοητική και συναισθηματική τέρψη καθώς επίσης για τη μελέτη και περαιτέρω αξιοποίηση αυτού του ανεπανάληπτου αρχειακού  πλούτου.

Καλοδεχούμενοι όλες και όλοι και στη νέα μας ηλεκτρονική στέγη www.elv.....

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                                   Η Υπεύθυνη της ιστοσελίδας 

Τουμπουλίδης Νικόλαος                   Ανεσίδου Σταθούλα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής