breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης: «Ξεπερνάμε τις δυσκολίες και συνεχίζουμε»

Παύλος Δερμιτζάκης: «Ξεπερνάμε τις δυσκολίες και συνεχίζουμε»

Αφού μοίρασε, όπως το συνηθίζει στις δηλώσεις του μετά από κάθε παιχνίδι, τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του, ο Καβαλιώτης τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Παύλος Δερμιτζάκης, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που παρουσίασε το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Β' ομάδα του Ολυμπιακού. «Αρχικά υποστήριξε είναι η κόπωση των ποδοσφαιριστών μας. Επτά αγώνες, μέσα σε 21 ημέρες, από τους οποίους οι τέσσερις μακριά από την πόλη μας, κάτι που σημαίνει μετακινήσεις και σε αγωνιστικούς χώρους που επιδεινώνουν την κούραση των παικτών, όχι μόνο δεν είναι κάτι το συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά θα το χαρακτήριζα και αφύσικο. Επομένως, συνέχισε ο Καβαλιώτης τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, θα έπρεπε να διαχειριστούμε την κούραση των παικτών μας. Επί πλέον την εβδομάδα που προηγήθηκε του σημερινού αγώνα, εννέα ποδοσφαιριστές μας αντιμετώπισαν προβλήματα με ιώσεις και τραυματισμούς. Κάποιοι από αυτούς δεν κατάφεραν να τα ξεπεράσουν με αποτέλεσμα σήμερα να μην βρίσκονται μαζί μας, για να μας βοηθήσουν. Και αυτοί όμως που κατάφεραν να τα ξεπεράσουν και ήταν παρόντες στη σημερινή (Σάββατο) προσπάθεια, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν ήταν εκατό τοις εκατό έτοιμοι.

Ενα τρίτο που αντιμετωπίζουμε, σαν ομάδα, είναι ότι για μας πλέον εκεί που βρισκόμαστε η νίκη σε κάθε παιχνίδι είναι μονόδρομος και αυτό προκαλεί πρόσθετο άγχος. Συνεπώς έχουμε να διαχειριστούμε και αυτή την κατάσταση. Συν τοις άλλοις σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, με νεαρούς, ταλαντούχους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές.

Γι' αυτό υποστηρίζω ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δύσκολα και η νίκη μας πολύ σημαντική.

Στο πρώτο μέρος είμασταν πολύ καλοί. Βέβαια δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ. Όμως κάναμε τόσες όσες χρειάζονταν για να προηγηθούμε στο σκορ, ενώ σ' αυτό το διάστημα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο τέρμα  και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη άνεση στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος φροντίσαμε να διαχειριστούμε το σκορ που ήταν ρευστό και αν μας δίνονταν η ευκαιρία να πετύχουμε και ένα δεύτερο τέρμα, για να πάμε πιο άνετα στο τέρμα.

Γενικά νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα αποδίδει δικαιοσύνη».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής