breaking news Νέο

Το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων στο πλευρό της Φιλοπτώχου

  • Το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων στο πλευρό της Φιλοπτώχου
  • Το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων στο πλευρό της Φιλοπτώχου

Το Σάββατο 12 Μαρτίου υποδεχθήκαμε με  χαρά στην εστία μας τα μέλη του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας, τα οποία μας παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα από διάφορα τρόφιμα, που θα χρησιμοποιηθούν  κυρίως στα δέματα που  ετοιμάζουμε και θα μοιράσουμε σε άπορες οικογένειες της πόλης μας για το Πάσχα.

Μας έκανε εξαιρετική εντύπωση, η συμπεριφορά, η πειθαρχία και η υπακοή των   μικρών Δασοπροσκόπων. Παρόλο τον μεγάλο αριθμό των παιδιών, μπήκαν με  τάξη στο χώρο μας  και με ένα νεύμα των αρχηγών τους επικράτησε απόλυτη ησυχία.

Παρακολούθησαν με προσοχή την ενημέρωση που τους έγινε για το έργο μας και την ξενάγηση στο χώρο μας. Στο τέλος μας ενθουσίασαν με τον απόλυτο συγχρονισμό τους στις  όμορφες «κραυγές» τους.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν τα μέλη του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων  που βρίσκονται πάντα αρωγοί στο πλευρό μας, αλλά κυρίως θέλουν να  συγχαρούν τον Αρχηγό τους κ. Βαγγέλη Παπαχαραλάμπους και τους βαθμοφόρους του συστήματος για την εξαίρετη δουλειά που κάνουν, με αποτέλεσμα  να βραβεύονται για τις δράσεις τους.  Ε  Υ Γ Ε   σε όλους !!!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής