breaking news Νέο

Το πασχαλινό παζάρι της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό!

Το πασχαλινό παζάρι της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό!

Φοράμε την ανοιξιάτικη διάθεσή μας και σας προσκαλούμε στην πασχαλινή μας έκθεση,  όπου θα βρείτε υπέροχες χειροποίητες κατασκευές  των παιδιών μας ,από το εργαστήρι παλαίωσης και ντεκουπάζ και το εργαστήρι παρασκευής κεραλοιφής του κδαπ αμεΑ Μ.Α.μ.Α!

 

 Οι χρυσοχέρες αγαπημένες φίλες του συλλόγου μας ,τις οποίες και ευχαριστούμε από καρδιάς ,έχουν δημιουργήσει ξεχωριστές πασχαλινές και ανοιξιάτικες δημιουργίες με γούστο και πολλή αγάπη!

 

Οι τιμές θα είναι προσιτές και αυτό γιατί μαμάδες είμαστε και σκεφτήκαμε ως μαμάδες, πώς αλλιώς; Μετά από έναν τόσο δύσκολο και πονεμένο χειμώνα, με απώλειες αγαπημένων προσώπων και με τον πόλεμο στους δέκτες μας, η Μ.Α.μ.Α έρχεται να φέρει χαρά στα σπιτικά σας! Βάλτε την Άνοιξη στη ζωή σας...το αξίζετε!

 

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α ,στη Μητροπόλεως 32 στον 1ο όροφο με ημερομηνία έναρξης την Παρασκευή 1η Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Απριλίου.

 

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε καθημερινά ,από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-13:00) , απογεύματα Τετάρτης Πέμπτης και Παρασκευής (18:00-20:30) και Σάββατα 10:00 -13:00)

Όλα τα έσοδα από το πασχαλινό παζάρι μας, θα διατεθούν στην αγορά μεταφορικού μέσου για τα παιδιά μας ,στα πλαίσια της πανελλήνιας καμπάνιας με αποδέκτη τη Μ.Α.μ.Α και με πρωτοβουλία της οικογένειας του αδικοχαμένου θύματος οπαδικής βίας, Άλκη Καμπανού.

 

Σας περιμένουμε λοιπόν στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α όπου θα μυρίσει… ΑΝΟΙΞΗ !

Με εκτίμηση το ΔΣ της Μ.Α.μ.Α


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής