breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μόνο το «ζήτω η Ουκρανία, ζήτω η νίκη, ζήτω τα τάγματα Αζόφ» δεν έχουν φωνάξει στον αέρα των καναλιών ο Οικονόμου, ο Πορτοσάλτε, η CiA, η Τατιάνα, ο Εισαγγελάτος, η Τσίμα, η Τσομπανίδου και τα άλλα καλόπαιδα, που «καλύπτουν» τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Τι σχέση έχει το δελτίο προπαγάνδας που εκπέμπουν, με «ανταποκριτές» που μεταδίδουν συνεχώς ό,τι τους σερβίρουν από το υπουργείο άμυνας των Ουκρανών, με τα ρεπορτάζ και τις ειδήσεις μεγάλων διεθνών πρακτορείων;

Καμία απολύτως.

Δεν θα δείτε στο CNN ή το BBC πλάνα δύο...ωρών, από το συνεργείο που «πλέκει» δίκτυα για καμουφλάζ ή κατασκευάζει βόμβες μολότοφ, που θα ρίξουν οι άμαχοι στα ρωσικά στρατεύματα.

Σφιχτό ρεπορτάζ, χωρίς μουσική για θρίλερ και τραγωδίες. Έστω και μονόπλευρη η ενημέρωση. Δεν ενοχλεί.

Εδώ όμως προσπαθούν να πουλήσουν τον πόνο και το θάνατο, για να αυξήσουν τις τηλεθεάσεις τους. Κοράκια της δημοσιογραφίας, που αρέσκονται να βουτούν στο αίμα αθώων.

Πλην MEGA και OPEN, έχετε δει κανάλι να μεταδίδει τις θέσεις των Ρώσων;

Ναι, ήταν εισβολή. Ναι, υπάρχουν δολοφονίες αμάχων. Ένθεν, κακείθεν, εγκλήματα πολέμου. Το ξέρετε ότι το ΚΚ της Ουκρανίας είναι απαγορευμένο από το 2015; Ότι ο Ζελένσκι απαγόρευσε τη λειτουργία 11 κομμάτων, που τα θεωρεί φιλορωσικά;

Το ξέρετε ότι ο Ζελένσκι πρότεινε νόμο, με τον οποίο απαγορεύεται η χρήση της ρωσικής γλώσσας, στις ρωσόφωνες περιοχές;

Θα μου πείτε, γιατί δεν τα λένε στα κανάλια;

Μα γιατί οι ιδιοκτήτες τους είναι και εφοπλιστές, που κερδίζουν «τα άντερά» τους με τη μεταφορά υγροποιημένου αερίου από τις ΗΠΑ και από άλλες περιοχές στην Ευρώπη.

Φινάλε για αυτές τις πικρές σκέψεις, με τις συνεχείς προκλήσεις Ζελένσκι να μεταφέρει τον πόλεμο σε παγκόσμιο επίπεδο. Τι θα γίνει, αν το ΝΑΤΟ καταρρίψει πολεμικό αεροσκάφος της Ρωσίας στην Ουκρανία. Μα, παγκόσμιος πόλεμος. Που μπορεί να μετατραπεί από συμβατικός σε πυρηνικός.

Και τότε, γαία πυρί μιχθήτω.

Θα ζήσουμε ως άνθρωποι την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ; Κατά την οποία θα θεωρούνται τυχεροί όσοι εξαερώθηκαν αμέσως από τα πυρηνικά και δεν θα ζήσουν με φρικτούς πόνους για λίγες μέρες και βδομάδες;

Καιρός να έρθουμε στα συγκαλά μας, λοιπόν. Ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ. Και η Δύση να πράξει τα αυτονόητα.

Θύματα του ΝΑΤΟ είναι και οι Ουκρανοί. Δυστυχώς.


Οικονόμου-Πορτοσάλτε
Στεφανίδου-Ευαγγελάτος
Ζελένσκι
μεταφορά υγροποιημένου αερίου
πολεμικό αεροσκάφος
πυρινικός πόλεμος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής