breaking news Νέο

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Κοινότητα Βέροιας

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Κοινότητα Βέροιας

Συνεδρίαση της Κοινότητας Βέροιας θα γίνει: α) διά ζώσης στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46 και β) με τηλεδιάσκεψη (με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), την 30/3/2022, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 18:00, για τα παρακάτω 3 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

 

 

ΘΕΜΑ

 

 

1

Λήψη απόφασης γνωμοδότησης για δωρεάν παραχώρηση για χρήση του γραφείου 11 της Δημοτικής Αγοράς Βέροιας στο Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Νομού Ημαθίας

ΘΕΜΑ

2

«Διατύπωση γνώμης προς το δημοτικό συμβούλιο για την κίνηση διαδικασίας εκμίσθωσης με δημοπρασία του  με αριθμό 111 αγροτεμάχιου του αγροκτήματος Μέσης Δήμου Βέροιας »

ΘΕΜΑ

3

 

«Διατύπωση γνώμης προς το δημοτικό συμβούλιο για την κίνηση διαδικασίας εκμίσθωσης με δημοπρασία του ισογείου καταστήματος με αριθμό 2, επί της οδού Μητροπόλεως 27 στη Βέροια, εμβαδού  44,00τ.μ., με υπόγειο χώρο και πατάρι εμβαδού 35,70 τμ., ιδιοκτησίας ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Ο.Ε.(πρώην Ο.Σ.Κ) ».

 

Στη συνεδρίαση της Δ.Κ. με φυσική παρουσία παρευρίσκονται τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε. και δημότες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, οι οποίοι οφείλουν να επιδεικνύουν τα σχετικά πιστοποιητικά στον Πρόεδρο της Δ.Κ. πριν την έναρξη της συνεδρίασης, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων (απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία ενός ατόμου ανά πέντε τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού).

Με τηλεδιάσκεψη συμμετέχουν οι αιρετοί που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στον χώρο της συνεδρίασης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να ενημερώσουν τον Πρόεδρο της Δ.Κ. μέχρι τη Τρίτη 29/3/2022 και ώρα 13:00 για τον τρόπο συμμετοχής τους στη συνεδρίαση της Δ.Κ.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βέροιας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής