breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Αδέρφια μου, ΠΑΣΟΚοι, πουλιά. Μας ήρθε και ο αρχηγός στη Βέροια και πλέον είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε ξανά τον Ήλιο ψηλά. Να ξαναδούμε καμιά 18η Οκτώβρη, γιατί πολύ ξηρασία έχει πέσει τόσα χρόνια στα ποσοστά μας.

Έχουμε να δούμε κυβέρνηση από τότε που ήταν ο Μιχάλης στο ΠΑΣΟΚ, στη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Θα μου πείτε, στεναχωρηθήκαμε όλοι οι φίλοι του, που την έκανε για δεξιά μεριά, αλλά διατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Ο Μιχάλης είναι υπερκομματικός.

Πάνε οι εποχές που του την έπεφταν οι προεδρικοί στην Ημαθία, όταν τάχα και ντεμέκ αυτοί ήταν με το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής. Δηλαδή τι ήταν ρε οι εκσυγχρονιστές; Του ΠΑΣΟΚ της αρπαχτής;

Πάλι θυμάμαι το Μιχάλη, που μάλωνε με το Γιάννη το νομάρχη και τον αποκαλούσε γκαουλάιτερ της δεξιάς.

Πού πας και έρχεσαι Μιχάλη μου, μεγάλη μπουκιά φάε, όσο τρία πιτόγυρα μαζί με σος, για να γλιστράει, μεγάλα λόγια μη λες.

Πάντως, κακώς που κατεβαίνεις Β Αθηνών. Να σε έβαζε ο Κυριάκος εδώ, να βγεις πρώτος βουλευτής με τη Νου Δου, να τους έρθει ο ουρανός σφοντύλι τους παλιούς σου συντρόφους.

Πάντως και στη Β΄ Αθηνών θα βγεις, σύντροφέ μου. Θα πάρεις το ακορντεόν σου και σβάρνα όλες τις γειτονιές, θα είσαι στους πρώτους. Πρόσεξε μόνο να κάνεις κανένα ευχέλαιο πρώτα και κανένα αγιασμό, γιατί έδωσες το χέρι σου, όταν τα συμφωνήσατε με τον Κυριάκο.

Μιλάμε ο άνθρωπος είναι ο πιο γκαντέμης από καταβολής του κόσμου. Τέτοια γρουσουζιά έχει να πέσει στην Ελλάδα από τότε που ήταν ο μπαμπάς του πρωθυπουργός, όταν πήρε τον Κατσίκη της ΔΗΑΝΑ στο μαντρί.

Τι παγετοί, τι αυξήσεις στα καύσιμα, τι πείνες, τι μπατιριλίκια, τι αφραγκία, έχει πέσει.

Τι είναι τούτο; Α ρε ΠΑΣΟΚ και πάλι ΠΑΣΟΚ.

Τότε, που κοίταζε ο Ανδρέας το παγκάρι και το έβλεπε γεμάτο από χιλιάρικα.

Και έλεγε στο Μήτσο τον Τσοβόλα, που μας έφυγε πρόσφατα, Μήτσο, δώσε ρε 200 χιλιάρικα σε κάθε συνταξιούχο, να πάει διακοπές το Πάσχα στο Μέτσοβο.

Και πηγαίναν τα τιμημένα γερόντια αβέρτα στην πατρίδα του Αβέρωφ με σημαίες του ΠΑΣΟΚ και έτρωγαν κοντοσούβλια στην πλατεία με το Κάρμινα Μπουράνα και του ερχόταν κόλπος του μακαρίτη του Ευάγγελου.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ λοιπόν. Από την Ημαθία ξεκινάει η αλλαγή. Να δείτε τι συνωστισμός που θα πέσει τώρα για μια θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, αφού το ΠΑΣΟΚ που το έκαναν ΚΙΝΑΛ, με απλή αναλογική την έχει στο τσεπάκι τη μια έδρα.

Καλύτερα όμως κοσμοσυρροή για το δεκάρικο, το μηνιάτικο ντε σε χήνες, παρά φτώχεια και απαξίωση.

Όλοι μαζί λοιπόν, για να σηκώσουμε τον ήλιο ψηλά. Με όποιο μέσο και αν χρειαστεί. Είτε με γερανό, είτε με βιάγκρααααα.


Χρυσοχοϊδης
Σπάρτσης
Μητσοτάκης
Κατσίκης
Παπανδρέου
Τσοβόλας
βιάγκρα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής