breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Τρίκαλα – ΑΕΠ Κοζάνης 0-2

Γ' Εθνική : Τρίκαλα – ΑΕΠ Κοζάνης 0-2

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην νίκη της περασμένης Τετάρτης στα Γρεβενά, χάνοντας στην έδρα του το ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας με 2-0 από την ΑΕΠ Κοζάνης και καλείται πλέον να σφραγίσει στην παραμονή του στην κατηγορία, στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος.

Σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, για την ύπαρξή του στην Γ' Εθνική, ο εκπρόσωπος της Ημαθίας, παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου και έχασε δίκαια από τους Πόντιους της Κοζάνης με καθαρό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, προηγήθηκαν στο 59' με γκολ του Κατσαβάκη και διαμόρφωσαν το τελικό 0-2 στο 90' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κατεριάδης από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κεσίσογλου και Βλαδίκα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (82' Βασάρας), Τσιούχας (70' Γεωργίου), Πέικος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Κέλο (65' Βασίλτσης), Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Λίτσι.

Α.Ε.Π. ΚΟΖΑΝΗΣ: Παστορνίτσκι, Κοτταρίδης, Κουντούρης, Βοριαζίδης, Φωλίνας, Βαλμάς, Κατσαβάκης, Κυρίτσης, Κωστίκος, Μπάλλας (83' Αλτιντζής), Σέα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής