breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό: «Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης»

Παύλος Δερμιτζάκης μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό: «Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης»

Πολλά χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα. Συνηθισμένο σκηνικό στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, μετά την λήξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Όσον αφορά την έκβαση του αγώνα και την εικόνα της ομάδας στο παιχνιδι που μόλις είχε ολοκληρωθεί, απόλυτη ικανοποίηση. Και φυσικά δε θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό αφού η ομάδα είχε καταφέρει, στην χειρότερη περίπτωση, να διατηρήσει την διαφορά ασφαλείας που την χωρίζει από την βασική αντίπαλό της στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον Βόρειο Όμιλο, την Λάρισα.

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το γνωρίζαμε πριν την σέντρα, ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Παύλος Δερμιτζάκης, αφού παίζαμε με μια ομάδα που και αυτή ήθελε όσο και εμείς, για διαφορετικό βέβαια λόγο, την νίκη.

Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, συνέχισε τις δηλώσεις του ο Καβαλιώτης τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ και χάσαμε ένα πρώτο 15λεπτο.

Σταδιακά όμως βελτιώσαμε την απόδοσή μας, βάλαμε κάτω την μπάλα, γιατί έχουμε αυτή την ικανότητα, πολύ περισσότερο όταν αγωνιζόμαστε σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο, βγάλαμε μπαλιές στην πλάτη του αντιπάλου και δημιουργήσαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, τις οποίες όμως δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε. Στην ανάπαυλα είπα στα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και τα ρίσκα μας να είναι ελεγχόμενα, αφού σαν ομάδα έχουμε την ποιότητα ακόμη και με τους παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο να πιέσουμε, να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι όπως και έγινε.

Πιέσαμε τον αντίπαλο, πετύχαμε ένα εκπληκτικό γκολ, σε δημιουργία και εκτέλεση, ενώ είχαμε και τις ευκαιρίες να καθαρίσουμε το αποτέλεσμα νωρίτερα.

Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο όλα βοήθησαν να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες και την ομάδα.

Την Τετάρτη (αύριο) έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.

Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο μας για τα γενέθλιά του».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής