breaking news Νέο

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Επαναφορά του Ειδικού Τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας για τους πολύτεκνους»

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Επαναφορά του Ειδικού Τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας για τους πολύτεκνους»

Το χρονοδιάγραμμα της επαναφοράς από την Κυβέρνηση της ΝΔ του ειδικού τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας οικιακής χρήσης στις πολύτεκνες οικογένειες, έπειτα και από την Απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική την κατάργησή του από την τότε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2018, ζητάει με Ερώτησή του από τους Υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Όπως τονίζει, η επαναφορά του ειδικού αυτού τιμολογίου θα αποτελέσει μία μεγάλη οικονομική ανάσα για τις πολύτεκνες οικογένειες σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω και των επιπτώσεων της πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης που συνεχίζει να πλήττει την Ευρώπη.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ εξάλλου, σημειώνει ο Βουλευτής Ημαθίας, έχει έμπρακτα ήδη προχωρήσει σε ενέργειες για τη στήριξη της Ελληνικής οικογένειας, όπως διεφάνη και από την πρόσφατη εξαγγελία δέσμης σχετικών μέτρων. Ως εκ τούτου, ένα ενδεχόμενο εφαρμογής του ειδικού αυτού τιμολογίου για τη φετινή χρονιά, εφόσον φυσικά κριθεί ότι υπάρχουν τα δημοσιονομικά περιθώρια, θα είναι ιδιαίτερα καλοδεχούμενο, καθώς οι πολύτεκνες οικογένειες επιβαρύνονται καθημερινά με υψηλές καταναλωτικές δαπάνες προκειμένου να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια και να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής