breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τι γίνεται ρε αδέρφια στην Αθήνα;

Τι αντιτρομοκρατικές, τι ΟΠΚΕ, τι ΜΑΤ, τι ΟΥΚ, νόμισα ήρθε ζωντανά ο Ζελένσκι, για να πάει με τον Κυριάκο στην Κρήτη και από το σπίτι του στα Χανιά να μιλήσουν μαζί στους Έλληνες βουλευτές μας.

Μυαλό κουρκούτι ο Αρ(α)κάς. Πού να ξέρει ότι έξι τζιπ, που είχαμε να δούμε από τότε που πήγαιναν την 17 Ν στον ανακριτή και εκατοντάδες αστυνομικοί ήταν, για να φυλάγουν την παιδοκτόνο.

Άξιος πάντως για τα μέτρα ο σύντροφος Θεοδωρικάκος. Μιλάμε, πρέπει να περάσεις από την ΚΝΕ, για να ξέρεις πώς θα κλείσεις κάθε «τρύπα», για να μην κινδυνεύσει η Πισπιρίγκου.

Τέλος πάντων, η ιδέα μου για την έλευση του Ζελένσκι στα Χανιά ισχύει. Να τον φιλοξενήσει ο Κυριάκος στη βίλα του μακαρίτη του Κωνσταντίνου, να τον ταΐσει η Μαρέβα με τα ντολμαδάκια της Μαρίκας, να πιουν και τις τσικουδιές τους και μετά να πάνε για μπάνιο στην αμερικάνικη βάση της Σούδας.

Να προσέξουν μόνο, να κάνουν αποτρίχωση στο στήθος, γιατί είναι πολύ μπρουτάλ, αυτό που βλέπουμε στον πρωθυπουργό μας. Ηγέτης χωρίς αποτρίχωση δεν λέει.

Άσε που, αν πάει και στη μανδάμ Πρίνου και του κάνει και κανένα μποτοξάκι, μαζί με οριστική αποτρίχωση, τότε θα είναι ταμάμ για τη συμφωνία του Αιγαίου.

Όχι ο Ζελένσκι, ο άλλος.

Ελλάς-Ουκρανία, συμμαχία.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι συμμαχίες όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση και άρχισαν να μας έρχονται οι συντρόφισσες από το παραπέτασμα.

Μιλάμε για αστέρια. Προσέφεραν πάμπολλα στην ελληνική οικονομία, δεν λέω.

Αλλά εμείς ανήκωμεν εις τη Δύσιν. Δεν τολμάμε να σηκώσουμε τα μάτια μας από τις Γαλλιδούλες και τις Ισπανίδες. Άντε το πολύ, πολύ και καμιά εξωτική καλλονή από τον Άγιο Δομίνικο.

Στα νιάτα μας αυτά, έτσι; Τότε που ούτε Survivor, ούτε τέτοια χαζά υπήρχαν στον Άγιο Δομίνικο. Μόνο μπαλέτα εξήγαγε και αναστέναζαν τα πολιτιστικά ιδρύματα του κάμπου Πέλλας και Ημαθίας, όταν οι αγρότες πληρώνονταν την απόσυρση.

Τώρα, όχι απόσυρση δεν έμεινε, αλλά ούτε δίφραγκο. Τέτοια φτώχεια δεν υπήρξε ούτε επί του συμμοριτοπολέμου.

Ρε μπας και πρέπει ο Κυριάκος να ζητήσει από τις ΗΠΑ να μας στείλουν ξανά γάλα σε σκόνη, τυρί κονσέρβα, κανένα κορν μπιφ από το μπάφαλο, που είχε γδάρει ο Μπλεκ, να τη βγάλουμε το καλοκαίρι;

Και λίγο αλεύρι από τον Καναδά να μην ξεχάσεις Κυριάκο. Και αν δεν σου κάνει κόπο, βάλε στην παραγγελιά και κανά δυο τρία κιβώτια 25 years old μπέρμπον από το Κεντάκι.

Γιατί η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

Και άμα τα κάνεις, όχι ζήτω ο Ζελένσκι θα φωνάξουμε, αλλά και ζήτω η Νέα Δημοκρατία, ρε.


Θεοδωρικάκος
Ζελένσκι
Μητσοτάκης
Πρίνου
ρωσίδες
ΝΔ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής