breaking news Νέο

Τρίκαλα: Φιλί ζωής στις καθυστερήσεις

Τρίκαλα: Φιλί ζωής στις καθυστερήσεις

Στο παιχνίδι της χρονιάς, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων κέρδισε με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις την Α.Ε. Λευκίμης με 2-1 και παρέμεινε ζωντανός στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Η ομάδα των Τρικάλων συγκεκριμένα με νίκη επί του αδιάφορου βαθμολογικά Εδεσσαϊκού αύριο Τετάρτη ανανεώνει την «βίζα» παραμονής του στην Γ' Εθνική, εκτός κι αν η Λευκίμη κερδίσει στην έδρα της τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης που κι αυτός παίζει μια ολόκληρη κατηγορία (την άνοδό του στην SL2) οπότε σ' αυτήν την περίπτωση παίζουν άλλα σενάρια.

Στον κυριακάτικο αγώνα η ομάδα των Τρικάλων ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15' με γκολ κεφαλιά του Γαστεράτου και χρειάστηκε τρία πέναλτι, στο 21' που μετρέτρεψε σε γκολ ο Αβραμόπουλος, ισοφαρίζοντας σε 1-1, στο 75' (το εκτέλεσε και αυτό ο Αβραμόπουλος, για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Λευκίμης) και στις καθυστερήσεις το τρίτο που εκτέλεσε ο Ζυγκερίδης γράφοντας το τελικό 2-1.

Από το 85' οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Πουλημένος.

Τα Τρίκαλα, εκτός από τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν είχαν και τρία δοκάρια. Στο 7' σε κεφαλιά του Ζυγκερίδη και απόκρουση του τερματοφύλακα και στο 44' διπλό δοκάρι, αρχικά σε κεφαλιά του Πεϊκου και στη συνέχεια της φάσης σε σουτ του Λίτσι. Τον αγώνα διαιτήτευσε  ο κ. Σιδηρόπουλος (Κεσίσογλου – Αδραμάκη) από την ΕΠΣ Πέλλας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (88΄Βασίλτσης), Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος, Περτσιούνης (85' Τσιούχας), Αβραμόπουλος, Γεωργίου (66' Μουρατίδης)

 

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Γκάκος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς , Μοκοβίλα, Τσεβανέδης (83' Παϊτάρης), Γαστεράτος (83' Κατσέλης), Πανταζής (67' Λαμτσάι), Θεοδωράκης (46' Γιωργακόπουλος), Μπουλάτοβιτς (83' Βασιλάκης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής