breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Αγκαλιά με τον τίτλο ο Τριπόταμος

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Αγκαλιά με τον τίτλο ο Τριπόταμος

Ο Τριπόταμος πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μελίκης κερδίζοντας τον Φίλιππο με το τελικό 2-5 και σε συνδυασμό με το νέο στραβοπάτημα της Αγκαθιάς (1-1 στην Αγία Μαρίνα) βρίσκεται πλεον αγκαλιά με τον τίτλο αφού χρειάζεται την νίκη το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα του, το γήπεδο του Μακροχωρίου, για να πάρει προβάδισμα 4 βαθμών και να πάει στο παιχνίδι της επόμενης και τελευταίας αγωνιστικής, στην Αγκαθιά δίχως άγχος.

Στο παιχνίδι ο Φίλιππος προηγήθηκε στο σκορ στο 15' με τον Παρσόπουλο όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Τριπόταμος έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Αχαλινόπουλου. Στο 30' οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πλήρη ανατροπή με τον ίδιο παικτη και τρία λεπτά αργότερα στο 33' ο Βασιλείου με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στο 40' ο Γόνδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4.

Στην επανάληψη ο Φίλιππος ξεκίνησε δυνατά και στο 52' ο Αργυρόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο Καραγιάννης μείωσε σε 2-4, για να διαμορφώσει το τελικό 2-5 ο Γόνδης στο 56' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Βαλκάνος - Ζουρνατζίδης).

Επεισοδιακό παιχνίδι στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας που πραγματοποιήθηκε με δυνατό αέρα, που δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να πιάσουν απόδοση σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Η Αγία Μαρίνα προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 6' με κοντινό πλασέ του Σαμιώτη με την Αγκαθιά να απαντάει άμεσα και να ισοφαρίζει δυο λεπτά αργότερα με σέντρα σουτ του Ράδη.

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες και κυρίως η φιλοξενούμενη Αγκαθιά παρά τις ακατάλληλες καιρικές συνθήκες (δυνατός αέρας) προσπάθησαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα δίχως όμως τελικά να το καταφέρουν παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Αργυρίου - Χρυσάνης).

Ο Αχθος Αρούρης νίκησε για δεύτερη φορά στην διαδικασία των πλεϊ αουτ το Μακροχώρι και μάλιστα με το ίδιο σκορ (4-1) και έμεινε ζωντανός στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία (το Ροδοχώρι πάντως χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα δυο παιχνίδια που του απομένουν με το Μακροχώρι εντός και τον Αχθο Αρούρη εκτός για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του).

Στο σκορ προηγήθηκε το Μακροχώρι με τον Χολέβα στο 17' με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Τσεο το 32'. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και τα υπόλοιπα τρία τέρματα της ομάδας του (57', 79' και 86').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Σιουκιούρογλου - Κωστογλίδης).

Η Κουλούρα νίκησε στο γήπεδό της με 3-1 το Ροδοχώρι και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Η νικήτρια προηγήθηκε στο σκορ στο 20' με κεφαλιά του Τσακίρη και στο 35' ο Καλφούζος έκανε το 2-0. Στο 49' ο Γρατσιάνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 για να μειώσει στο 35' το Ροδοχώρι με τον Κατσαράκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Μπογιατζόγλου - Παπαντώνης).

 

Α' Κατηγορία

Πλεϊ οφ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγία Μαρίνα - Αγκαθιά        1-1

Μελίκη - Τριπόταμος  2-5

Ρεπό: Νάουσα

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘ.

1. ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ        60

2. ΑΓΚΑΘΙΑ       59

3. ΝΑΟΥΣΑ       46

4. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ  39

5. ΜΕΛΙΚΗ         30

 

Πλεϊ αουτ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μακροχώρι - Αχθος Αρούρης     1-4

Κουλούρα - Ροδοχώρι        3-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘ.

6. ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ          30

7. ΚΟΠΑΝΟΣ    30

8. ΚΟΥΛΟΥΡΑ  18

9. ΡΟΔΟΧΩΡΙ   16

10. ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ13


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής