breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Έτος 2022. Πεθαίνει ο πατέρας παίκτη στο Survivor και αυτός προτιμά να μείνει στο παιχνίδι, παρά να επιστρέψει, για να τον κηδέψει.

Όλα για το χρήμα λοιπόν, που ταΐζει αδηφάγα κάθε μας συναίσθημα.

Είναι βέβαιο ότι σε καμιά 20 χρόνια τα κάθε λογής survivors θα διεξάγονται, όχι με αγωνίσματα, αλλά με όπλα, όπως ακόντια, τόξα και τσεκούρια, όπου οι «παίκτες» θα εξοντώνουν τους «αντιπάλους» τους, στην πραγματικότητα. Και ο τελευταίος θα κερδίζει το έπαθλο, μαζί με τις...κεφαλές όσων σκότωσε.

Θα πείτε, θα είχε συμμετοχή τέτοιο «παιχνίδι»; Με τα χίλια. Και δισεκατομμύρια τηλεθεάσεις ανά τον κόσμο. Τα ζήσαμε άλλωστε στο Κολοσσαίο και όλα τα γήπεδα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Θα έρθει σύντομα η εποχή, όπου η ανθρώπινη ζωή δεν θα έχει αξία ούτε έναν κόκκο άμμου.

Γενική απεργία, λέει, σήμερα Πέμπτη 6η Απριλίου. Στην οποία θα συμμετάσχουν ποιοι; Ο λαός; Φανταστείτε να κατέβαιναν στο «Σύνταγμα» ένα εκατομμύριο Έλληνες. Μαζικά, χωρίς μπλόκα, ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, θα πάμε, ΣΥΡΙΖΑ και δεν συμμαζεύεται.

Θα έπεφτε η κυβέρνηση. Γιατί ένα εκατομμύριο πολίτες δεν μπορεί να κάνει ζάφτι κανένας παρακρατικός μηχανισμός, που ρίχνει μολότοφ στις συγκεντρώσεις, για να επέμβουν κατόπιν τα ΜΑΤ.

Συλλαλητήρια μαζικά παντού σε όλη τη χώρα, μπορούν να γίνουν; Για την ακρίβεια, τη φτώχεια, την εξαθλίωση των Ελλήνων, που ζητιανεύουν για «επιδόματα», που τους δίνουν οι κυβερνήσεις, για να βολεύονται προσωρινά, ξεγελώντας την πείνα τους.

Όπως οι καρύδες στο Survivor.

Όταν φτάσει τέτοια μέρα, είναι σίγουρο ότι ο ξεσηκωμός, στο πλαίσιο της δημοκρατίας πάντα, χωρίς έκτροπα, θα φέρει την επόμενη μέρα στον τόπο μας.

Και γιατί όχι στην Ευρώπη, που έχει καταστεί μια παροικία δούλων στους Γερμανούς και τις ΗΠΑ.

Έως τότε οι πενηνταραία δημόσιοι υπάλληλοι, που θα σηκώνουν τα πανό των παρατάξεών τους στην πλατεία δημαρχείου και αλλού, θα πηγαίνουν μετά την «υποχρέωσή» τους στην απεργία, για κανένα παραδοσιακό καπουτσίνο και γράπα με μεζέ.


Survivor
Κολοσσαίο
απεργία
Σύνταγμα
μολότοφ
ΜΑΤ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής