breaking news Νέο

Πανελλαδική 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις την Τετάρτη 6 Απριλίου σε δημόσιο & ιδιωτικό τομέα

Πανελλαδική 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις την Τετάρτη 6 Απριλίου σε δημόσιο & ιδιωτικό τομέα

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Σε πρακτικό επίπεδο με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας, δεν θα λειτουργήσουν οι αστικές συγκοινωνίες με εξαίρεση τα λεωφορεία που θα λειτουργήσουν από 9πμ έως 9μμ, ενώ δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια. Λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στην γενική 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 6 Απριλίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε τροποποιημένο πρόγραμμα δρομολογίων.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο οι πτήσεις σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας. Το Δικαστήριο κατόπιν προσφυγής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας έκρινε την εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, των ηλεκτρονικών μηχανικών και των τηλεπικοινωνιακών παράνομη.

Απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν σε πολλές πόλεις της χώρας, ενώ στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στην πλ. Κλαυθμώνος από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ-Ομοσπονδίες και στο Σύνταγμα από το ΠΑΜΕ στις 11πμ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής