breaking news Νέο

«Λαβράκι» ανακάλυψε ο ΠΑΟΚ στο Μακροχώρι

«Λαβράκι» ανακάλυψε ο ΠΑΟΚ στο Μακροχώρι

Λαβράκι φαίνεται ότι ανακάλυψε ο ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου στο τουρνουά που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή η ομάδα της Θεσσαλονίκης και στο οποίο κλήθηκαν και συμμετειχαν και τα αντίστοιχα του Μακροχωρίου.

Τρεις μόλις ημέρες μετά την διεξαγωγή του τουρνουά, οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της ομάδας του Μακροχωρίου Γρηγόρη Παπακωνσταντίνου και του ζήτησαν τον μόλις επτά ετών!!! Δημήτρη Ανάστο (γεννήθηκε το 2010) που ανήκει στα προτζούνιορ της ομάδας του, να μεταβεί για προπονήσεις με το αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ στην Μεσήμβρια.

Πρόκειται για έναν χαρισματικό επτάχρονο ποδοσφαιριστή, που ακολουθεί εδώ και δυο χρόνια τα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου και ξεχώρησε από την πρώτη ημέρα που εντάχθηκε σ’ αυτά και αν έχει την εξέλιξη που όλοι όσοι τον έχουν δει να παίζει με την μπάλα πιστεύουν οτι, θ’ αφήσει εποχή στα ελληνικά γήπεδα. Μαλιστα το περασμένο καλοκαίρι υπεύθυνος Ακαδημίας της Ημαθίας πλησίασε τον πατέρα του επτάχρονου ποδοσφαιριστή και προβάλλοντας τις γνωριμίες του προσπάθησε να τον δελεάσει και να πάρει τον μικρό από το Μακροχώρι και να τον ενταξει στην δική του Ακαδημία, και να τον παρουσιάσει αργότερα σαν δικό του δημιούργημα, κάτι που συνηθίζει να κάνει και με άλλους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής