breaking news Νέο

Δ.Ε.Υ.Α.Β. : Διακοπή νερού σε δύο περιοχές της Βέροιας, ολοκλήρωση τελικών συνδέσεων και αποκατάσταση βλάβης

Δ.Ε.Υ.Α.Β. : Διακοπή νερού σε δύο περιοχές της Βέροιας, ολοκλήρωση τελικών συνδέσεων και αποκατάσταση βλάβης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γνωστοποιεί στους καταναλωτές και πελάτες της ότι:

  1. Σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 από την ώρα 13:00 έως 17:00 θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή νερού, μεταξύ των οδών Ανοίξεως, Βενιζέλου, Θεσσαλονίκης, τμήμα της Στρατού (από τη δεξιά μεριά με κατεύθυνση από τα φανάρια προς τις εργατικές Κατοικίες μέχρι τη διασταύρωση με την Περιφερειακή οδό), Πηνελόπης, Δαιδάλου  και Ανοίξεως στη Βέροια και τις οδούς που περιλαμβάνονται από αυτές, λόγω της ολοκλήρωσης των εργασιών τελικών συνδέσεων με το νέο αγωγό που αντικαθιστά τους αμιαντοσωλήνες του παλαιού δικτύου της περιοχής.
  2. Σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 από την ώρα 9:00 έως 16:00, θα γίνει διακοπή νερού, στις περιοχές Ακρόπολη, Βίλα Βικέλα, Καλλιθέα και οδούς Ηρακλέους, Πασαλίδη, Οδυσσέως, Σμύρνης, Πανόρμου, Αθ. Διάκου, Πρωτέα, Πόντου, Άρεως, Παπάγου, Άλσος, Αρχ. Μακαρίου και οι ενδιάμεσοι οδοί της Βέροιας, λόγω βλάβης κεντρικού αγωγού ύδρευσης. Οι περιοχές πίσω από το Δημοτικό Στάδιο (γήπεδο Βέροιας) η Περιφερειακή οδός Βέροιας Νάουσας, ο Συνοικισμός Μέση, η οδός Πιερίων και η Κοινότητα Αγ. Βαρβάρας του Δήμου Βέροιας,  θα έχουν μειωμένη πίεση νερού. 

Θα καταβληθεί προσπάθεια όλες οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να δοθεί το νερό γρηγορότερα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για τη συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση.

Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης καταβάλλουν προσπάθειες, ώστε να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν οι εργασίες. Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής