breaking news Νέο

Εργατικό Κέντρο Νάουσας : Καταγγελία σύλληψης

Εργατικό Κέντρο Νάουσας : Καταγγελία σύλληψης

Καταγγέλλουμε την αναίτια και απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια στους εργαζόμενους απεργούς, που στα πλαίσια της προχθεσινής μαζικής κινητοποίησής στη Θεσσαλονίκη, κατέληξαν στο λιμάνι. Εκεί έχει καταπλεύσει νατοϊκό πλοίο, με στρατιωτικό εξοπλισμό, με σκοπό αυτό να φτάσει στην Αν. Ευρώπη.

Καταγγέλλουμε την αναίτια βία εις βάρος των εργαζομένων, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να βρίσκεται στο νοσοκομείο, τις προσαγωγές εννιά συναδέλφων μας, ανάμεσά τους και δημοσιογράφου, μέλους της ΕΣΗΕΜΘ, που κρατούνται αυτή τη στιγμή.

Το «έγκλημα» τους είναι πως δεν θέλουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να μετατραπεί σε ορμητήριο των φονιάδων του ΝΑΤΟ, πως διαδήλωσαν ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στο μακέλεμα λαών.

Ήδη τα βίντεο και οι φωτογραφίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα δείχνουν τον απρόκλητο και άγριο χαρακτήρα της επίθεσης από τις δυνάμεις καταστολής, θεωρώντας πως δεν τους βλέπει κανείς.

Αυτό είναι που πονάει την κυβέρνηση, γι’ αυτό αμόλησε ΜΑΤ και ΟΠΚΕ ενάντια στους εργάτες. Το ότι ο λαός δεν θέλει η χώρα του να χωθεί στους πολέμους των ιμπεριαλιστών.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής