breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Aπρόοπτο σε βάφτιση – Λαμπάδιασαν τα μαλλιά της νονάς!

Επεισοδιακή ήταν μια βάφτιση λίγο έξω από το Ηράκλειο, καθώς η νονά… άρπαξε στα μαλλιά από τις λαμπάδες.

Όπως αναφέρει το cretalive η νονά Ελίνα έπρεπε να σκύψει λίγο για να «λαδώσει» τον νεοφώτιστο που βρισκόταν μέσα στην κολυμπήθρα.

Έκπληκτοι οι καλεσμένοι είδαν τα σγουρά μαλλιά της νονάς να παίρουν φωτιά!

Η νονά ωστόσο δεν πτοήθηκε. «Άρπαξε; Παιδιά μύρισε!» είπε με ψυχραιμία και αφού… έσβησε, συνέχισε κανονικά το ιερό της καθήκον.

*****

  • Έβγαλε τα …γεννητικά του όργανα και τα ακούμπησε στο μπαρ

Η σερβιτόρα στο μπαρ του Βόλου όταν ξεκίνησε να πάει στη δουλειά της δεν φανταζόταν τις σκηνές απείρου κάλους που θα διαδραματίζονταν μπροστά της.

Ένας από τους πελάτες  στα καλά των καθουμένων άρχισε να γδύνεται μπροστά στην μπάρα. Και όχι μόνο αυτό. Έβγαλε το γεννητικό του όργανο …έξω  και το ακούμπησε πάνω στον πάγκο του μπαρ.

Η ίδια και η συνάδελφός της στην αρχή σοκαρίστηκαν. Μετά, με ψυχραιμία ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τελικά ο δράστης καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Πρόκειται για έναν 45χρονο, που κατηγορήθηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην 22χρονη εργαζόμενη σε καφέ, σε αντίθεση με τη νεαρή που επέμεινε ότι ο άνδρας όχι έβγαλε το μόριό του αλλά το ακούμπησε προκλητικά στον πάγκο του μπαρ.

Η κοπέλα που κατέθεσε ως μάρτυρας ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν μόνη της σε καφετέρια στο Βελεστίνο και δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες, μπήκε ο κατηγορούμενος, παρήγγειλε καφέ και τον πλήρωσε.

Γυρνώντας η ίδια να του δώσει τον καφέ, διαπίστωσε ότι είχε κατεβάσει την αθλητική φόρμα που φορούσε και το εσώρουχό του, έβγαλε τα γεννητικά του όργανα και τα ακούμπησε στον πάγκο του μπαρ.

*****

  • Είδαν νεογέννητο σε μαιευτήριο με... γερανό!

Τον απίστευτο αυτό τρόπο σκαρφίστηκαν οι συγγενείς της νέας μανούλας για να δουν το μωρό, αφού δεν μπορούσαν να βρεθούν δίπλα της μέσα στο δωμάτιο του μαιευτηρίου. Γερανός, καπνογόνα, συνθήματα και πανό. Το σκηνικό έξω από ιδιωτική κλινική της Δράμας θύμιζε λήψη από κινηματογραφική ταινία, αλλά ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Οικογένεια και φίλοι μιας 25χρονης που έφερε στον κόσμο το μωράκι της και δεν μπορούσαν να βρεθούν στο δωμάτιο της κλινικής, λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, βρέθηκαν στο ...παράθυρό της. Μάλιστα, χειριστής του γερανού που πραγματοποίησε το πρωτότυπο επισκεπτήριο στον αέρα, ήταν ο παππούς της νεογέννητης μπέμπας.

Η νεαρή μητέρα δεχόταν τις φροντίδες του νοσηλευτικού προσωπικού και ετοιμαζόταν να πάρει αγκαλιά την μικρούλα, όταν η έκπληξη ήρθε ...εξ ουρανού! Μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,  λέει πως όλα ήταν πολύ καλά οργανωμένα και με «συνεργό» τον σύζυγό της, που ήταν μαζί της στο δωμάτιο κάνοντας τον «διαμεσολαβητή» με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, δεν υπήρξε η παραμικρή διαρροή του σχεδίου, ούτε καν υποψία για το τι θα ακολουθούσε.

Η χαρά και η έκπληξη της νεαρής μητέρας ήταν απερίγραπτη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης που δέχτηκε με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο ευχές για τον ερχομό της πρωτότοκης κόρης της.

*****

  • Ακριβή βενζίνη είπατε; Γέμισε το ντεπόζιτο με μαγειρικό λάδι και έγινε viral

Ενας άνδρας «συνελήφθη» από κάμερα περαστικού να «φουλάρει» το αυτοκίνητό του με… μαγειρικό λάδι (!) αντί για βενζίνη και οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου. Το περιστατικό σημειώθηκε σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος στην πόλη Congleton, στη Βρετανία, με τον άνδρα να προχωρά σε αυτή την κίνηση απελπισίας λόγω των αυξήσεων που καταγράφει η βενζίνη.

Ο άνδρας γέμισε το καρότσι του σούπερ μάρκετ με μπουκάλια λαδιού και… ένα – ένα τα άδειαζε στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του, με όλους τους ειδικούς -ωστόσο- να προειδοποιούν πως αυτό που έκανε είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τα αυτοκίνητα.

Η μηχανή του αυτοκινήτου μπορεί να καταστραφεί, ενώ μεγάλος είναι φυσικά και ο κίνδυνος ατυχήματος…

*****

  • Ο Πρόεδρος Ζελένσκι έγινε και μπύρα

Είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Αλλά ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα γινόταν και… μπύρα, αυτό δεν ήταν αναμενόμενο. Κι όμως έγινε. Μία καινούρια μπύρα που κυκλοφόρησε, στο κουτάκι της έχει τον κύριο Ζελένσκι, χωρίς μπλούζα και αρκετά γυμνασμένο ενώ δίπλα του, είναι το επιτελείο του.

Την μπύρα την έβγαλε μία ζυθοποιια της Ουκρανίας και σύμφωνα με το σλόγκαν της «οι μάχες θα διαρκέσουν όσο χρειαστεί». Μία ανάρτηση της εταιρείας στο facebook, αναφέρει ότι «η ελαφριά μπύρα μόλις κυκλοφόρησε και είμαστε περήφανοι για αυτήν, γιατί παρασκευάστηκε σε μια χώρα που σίγουρα θα κερδίσει».


Έβγαλε τα …γεννητικά του όργανα και τα ακούμπησε στο μπαρ
Ακριβή βενζίνη είπατε; Γέμισε το ντεπόζιτο με μαγειρικό λάδι και έγινε viral
Ακριβή βενζίνη είπατε; Γέμισε το ντεπόζιτο με μαγειρικό λάδι και έγινε viral
Ο Πρόεδρος Ζελένσκι έγινε και μπύρα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής