breaking news Νέο

Σε χαμηλή πτήση οι μεταγραφές των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας

Σε χαμηλή πτήση οι μεταγραφές των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την επίσημη εναρξη της και φύλλο δεν κουνιέται στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου και όλα δείχνουν ότι οι ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας στο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου θα στηριχθούν στο ρόστερ που δημιούργησαν το περασμένο καλοκαίρι και συνεπως δεν πρέπει να περιμένουμε σημαντικές αλλαγές οσον αφορά την δυναμικότητα τους.

Η Νίκη Αγκαθιάς και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα συνεχίσουν να μονομαχούν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Α1 κατηγορίας. Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, άντε και ο Αρης Παλαιοχωρίου με τον Αχιλλέα Νάουσας ίσως και την ΑΕ Χαρίεσσας την συμμετοχή τους στα πλεϊ οφ δίχως ιδιαίτερες αξιώσεις, οι επτά υπόλοιπες ομάδες την συμμετοχή τους με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις στα πλεϊ αουτ από τα οποία υπάρχει κίνδυνος να εξασφαλίσει την παραμονή της μονο μια ομάδα. Αυτή που θα καταλάβει την πρώτη θέση και αυτό βέβαια θα συμβεί αν στο διάστημα που απομένει μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής οι δυο από τους τρεις εκπροσώπους μας ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων δεν καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομέα και θα παραμείνουν στην Ζώνη του υποβιβασμού οπότε από την Α1 κατηγορία της Ενωσης μας θα υποβιβαστούν τεσσερις ομάδες η Δόξα Λιανοβεργίου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα και τρεις από τις τέσσερις που θα συμμετάσχουν στα πλεϊ αουτ.

Οσον αφορά την Α2 κατηγορία εκει τα πράγματα στην Α’ ομιλο έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει με τον Φίλιππο Μελίκης να δείχνει ασταμάτητος και να μετράει εννέα νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει και ακολουθεί ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος με πέντε βαθμούς λιγότερο έχοντας μοναδική απειλή στην διεκδίκηση του δεύτερου εισιτηρίου της ανόδου τον Εθνικό Κλειδίου που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πινακα.

Αντίθετα στον Β’ όμιλο τα πράγματα παραμένουν μπερδεμένα με πέντε από τις εννέα ομάδα που συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτόν τον ΑΟ Μαρίνας την Ελπίδα Μονοσπίτων, τον Ολυμπιακό Νάουσας, τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και τον Αριστοτέλη Νάουσας να διεκδικούν τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1 κατηγορία και τις υπόλοιπες τέσσερις να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής