breaking news Νέο

«Από τους Κουλακιώτες Νεομάρτυρες, στον αγώνα για την ελευθερία της Μακεδονίας» : Eκδήλωση για τη Διακοσιοστή Επέτειο στη Χαλάστρα

«Από τους Κουλακιώτες Νεομάρτυρες, στον αγώνα για την ελευθερία της Μακεδονίας» : Eκδήλωση για τη Διακοσιοστή Επέτειο στη Χαλάστρα

Την Κυριακή 10 Απριλίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση με θέμα «Από τους Κουλακιώτες Νεομάρτυρες, στον αγώνα για την ελευθερία της Μα­κε­δονίας», η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της θυσίας των μαρτυρικώς πεσόντων Κουλακιωτών. 

Την εκδήλωση άνοιξε η ενοριακή χορωδία του Ιερού Ναού των Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού κ. Αντωνίου Μεσιάρη.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του προς τους συντελεστές. 

Τέλος, το λόγο έλαβε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Αρχιμ. Θεόφιλος Λεμοντζής, Αρχιερατικός Επίτροπος Καμπανίας – Δρ. Θεολογίας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Στοχασμοί καί προβληματισμοί – 200 χρόνια ἀπό τήν ἐθνική Παλιγγενεσία. Ἀγῶνες καί θυσία στήν Μακεδονία».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής