breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης: «Σοβαροί και προσγειωμένοι μέχρι το τέλος»

Παύλος Δερμιτζάκης: «Σοβαροί και προσγειωμένοι μέχρι το τέλος»

Τέσσερις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ΒΕΡΟΙΑ εξακολουθεί να διατηρεί ασφαλή διαφορά από την δεύτερη Λάρισα. Παρόλα αυτά ο Καβαλιώτης προπονητής της Παύλος Δερμιτζάκης, εκτός από τα συγχαρητήρια που μοιράζει μετά από κάθε αγώνα στους ποδοσφαιριστές του, για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, δεν παραλείπει, όποτε του δίνεται η ευκαιρία, να καθιστά και την προσοχή τους, για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα δυσάρεστης έκπληξης και στο τέλος της χρονιάς να γιορτάσουν όλοι μαζί την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που αποδεικνείονται θετικοί δέκτες, ξέρουν σε ποιά ομάδα βρίσκονται, διψάνε για διάκριση και για να βρεθούμε εδώ που βρισκόμαστε χρειάστηκε να δουλέψει αρμονικά ολόκληρος ο οργανισμός» είπε και έκλεισε τις δηλώσεις του.«Εχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και εγρήγορση, αλλά θεωρώ ότι με την σταθερότητα που μας διακρίνει, θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτών των παιχνιδιών και θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού εξάλλου το αξίζουμε».

Όσον αφορά την μορφή του αγώνα ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε: «Ήταν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε, αφού εκτός του ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, με ένα δυνατό ρόστερ, υπάρχει και η πίεση του πρωτοπόρου, που πρέπει να κερδίσει κάθε παιχνίδι, για να μην κινδυνέψει η θέση του. Είπα στα παιδιά πριν την έναρξη του αγώνα, ότι οφείλουμε να βγάλουμε εγωϊσμό, να έχουμε καθαρό μυαλό και να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στην πρώτη φάση του αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να παίζουν δίχως σκοπιμότητα. Υπάρχουν φάσεις και από τις δύο πλευρές. Στην επανάληψη μπορεί ο αντίπαλος να είχε περισσότερο χρόνο στην κατοχή του την μπάλα και αυτό ήταν φυσικό μέχρι ενός σημείου, αφού βρίσκονταν πίσω στο σκορ, εμείς όμως από την πλευρά μας καταφέραμε να μην χαλαρώσουμε και να διατηρήσουμε τις αποστάσεις στις γραμμές μας, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα. Απεναντίας εμείς είμασταν αυτοί που μετά το 65' και με τις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε κάναμε φάσεις και σε μία από αυτές πετύχαμε και ένα δεύτερο γκολ και πήραμε καθαρή νίκη».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής