breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Στην Κατερίνη με τον Πιερικό

ΒΕΡΟΙΑ: Στην Κατερίνη με τον Πιερικό

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στο πρωτάθλημα της SL2, με την ΒΕΡΟΙΑ να δίνει ένα ακόμη δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι στη γειτονική Κατερίνη, με αντίπαλο τον Πιερικό, ενώ την ίδια ώρα η Λάρισα θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νίκη Βόλου.

Στη γειτονική Κατερίνη ταξιδεύει σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ για να βρει απέναντί της έναν παλιό γνώριμο, τον Πιερικό που και αυτός καίγεται για τους βαθμούς, αφού παίζει μια ολόκληρη κατηγορία: Την παραμονή του στην SL2.

Mόνο εύκολη λοιπόν δεν θα είναι η σημερινή αποστολή των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και κυρίως αγωνιστική πειθαρχία, αν θέλουν να επιστρέψουν στην βάση τους με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους διατηρώντας έτσι και την διαφορά ασφαλείας από την Λάρισα που καραδοκεί για τυχόν νέο στραβοπάτημα της πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου.

Μπορεί ο σημερινός αντίπαλος να μην εντυπωσιάζει στα τελευταία του παιχνίδια (στους τελευταίους πέντε εντός έδρας αγώνες του μετράει δύο νίκες, με Απόλλων Λάρισας 3-2 και Τρίκαλα 3-0, δύο ισοπαλίες, με Πανσερραϊκό 1-1 και Ηρακλή 2-2 και μια ήττα από τον Θεσπρωτό με 0-3), όμως όπως επανειλημμένα έχει γραφεί και έχει αποδειχθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και βατός αντίπαλος, πόσο μάλλον όταν μια ομάδα, όπως ο Πιερικός, παίζει για την επιβίωσή της στην κατηγορία. Το φαβορί όπως είναι στο σημερινό της παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ, στο ποδόσφαιρο αποδεικνύεται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά και αυτό οφείλουν να κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Τον αγώνα Πιερικού – ΒΕΡΟΙΑΣ ορίστηκε να διευθύνει ο αξιολογημένος στην SuperLeague1 Κουτσαύτης από την ΕΠΣ Αρτας με βοηθούς τον Παγουρτζή από τον Πιερικό και τον Μιδριώτη, από την Αθήνα.

 

Το σημερινό πρόγραμμα

Τετάρτη 13/04 ώρα 3 μ.μ.

Πιερικός – ΒΕΡΟΙΑ

Ξάνθη – Ηρακλής

Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός

Ολυμπιακός Βόλου – Τρίκαλα

Αριδαία – Απόλλων Λ.

Καρδίτσα – Καλαμαριά

Καβάλα – Ολυμπιακός Β'

Νίκη Βόλου – Λάρισα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής