breaking news Νέο

Κάνει τα εύκολα δύσκολα η ΒΕΡΟΙΑ

Κάνει τα εύκολα δύσκολα η ΒΕΡΟΙΑ

Μέτρια η ΒΕΡΟΙΑ στο πρώτο ημίχρονο και απρόσμενα κακή στην επανάληψη έχασε στην Κατερίνη, παρότι προηγήθηκε στο σκορ, από τον Πιερικό με 2-1, δίνοντας έτσι ελπίδες στην διεκδικηση της πρώτης θέσης του Βορείου ομιίλου στην Λάρισα, αφού αν αύριο κερδίσει την Νικη Βόλου θα πλησιάσει στους 3 βαθμους (με την ευκαιρία ποιά φωτισμένα μυαλά μετέθεσαν το παιχνίδι της Λάρισας στον Βόλο με την Νίκη, για σήμερα ενω η ΒΕΡΟΙΑ με την οποία διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου αγωνίστηκε χθες και το αποτέλεσμα στην Κατερίνη είναι ήδη γνωστό;)

Στο χθεσινό παιχνίδι παρότι η ΒΕΡΟΙΑ ξεκινησε και ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο με μέτρια απόδοση και μακριά από τις δυνατότητες της ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της προηγήθηκε στο σκορ στο 23' με τον Γαβριηλίδη που πήρε το ρημπάουντ από το σουτ του Γιακουμάκη στο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακας του Πιερικού Τζήμα και απο κοντά δεν δυσκολεύθηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το Πιερικός - Βέροια 0-1.

Η ΒΕΡΟΙΑ στην εξέλιξη του αγώνα είχε κι άλλες ευκαιρίες και αν οι παίκτες της ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορουσε να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα και να πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερη σιγουριά. Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ σ' αυτό το μέτριο πρώτο ημίχρονο καταγράφεται στο 45' οταν ο Μούργος μπήκε στην περιοχή εκανε το πλασέ ο Τσήμας απέκρουσε με την μπάλα ομως να μην απομακρύνεται και τον Καπνίδη που έγινε κάτοχος της να σουτάρει αουτ.

Από την δική του πλευρά ο Πιερικός έφθασε κοντά στην ισοφάριση στο 33' με τον Κανούλα να "σημαδεύει" το οριζοντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.

Η μέτρια ΒΕΡΟΙΑ του πρώτου ημιχρόνου παρουσιάστηκε στην επανάληψη απροβλεπτα κακή. Βέβαια εξακολούθησε να είχε περισσότερο χρόνο στην κατοχή της την μπάλα, δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Γαλάνη που είχε αντικαταστήσει τον Τζήμα, εκτος από ένα αναποδο σουτ του Κάτσε στις καθυστερήσεις του αγώνα που κατέληξε ελάχιστα αουτ. Από την δική του πλευρά ούτε ο Πιερικός δημιούργησε τις κλασικές ευκαιρίες ομως κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα από στημένες φάσεις και να κάνει την πλήρη ανατροπή.

Στο ξεκίνημα συγκεκριμένα του δευτέρου ημιχρόνου (48') ο Κριμιτζάς εκτέλεσε κορνερ και ο Κανούλας μεσα στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ πήδησε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Βελλίδη ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1 και στο 76' έκανε την πλήρη ανατροπή και πάλι από στημένη φάση. Ο Σουνταρ εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη και στην επιστροφή της στον αγωνιστικό χώρο ο Δερμιτζόγλου απο κοντά την έστειλε στα δίχτυα της ΒΕΡΟΙΑΣ γράφοντας το 2-1 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δίχως σοβαρά λάθη η διαιτησία του κ. Κουτσαύτη απο την ΕΠΣ Αρτας και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του Παγουρτζή από τον Πειραιά και Μιδριώτη από την Αθήνα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πιερικός: Τζήμας (46' Γαγάνης), Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ζούρκος (68' Τόσκας), Κουκόλης, Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς, Εμπουελέ, Ίτσιος (75' Σουντάρ), Παπαδόπουλος, Κανούλας (75' Μπονόλι), Εμπουέλε (61' Δερμιτζόγλου).

Βέροια: Βελλίδης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου (80' Κάτσε), Γαβριηλίδης, Μούργος (68' Κουάτενγκ), Φοφανά (46' Πόζογλου), Γιακουμάκης, Καπνίδης (66' Ορφανίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής