breaking news Νέο

Επέστρεψαν ανανεωμένοι οι παίκτες της ΠΑΕ Βέροια

Επέστρεψαν ανανεωμένοι οι παίκτες της ΠΑΕ Βέροια

Ανανεωμένοι επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας τους μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας και προετοιμάζονται για την επόμενη δοκιμασία τους που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Ιανουαρίου ανήμερα των Φώτων, στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Οι προπονησεις γίνονται σε εντατικό ρυθμό δίχως προβλήματα καθως όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας σ’ αυτές συμμετέχει και ο Ουνγιαλίδης που ο τραυματισμός του στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός από όσο αρχικά έδειχνε.

Επίσης κανονικά γυμνάζεται πλεον και ο Μπαστιάκος και φυσικά υπολογιζεται για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, αφου έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του στην Εθνική Ελπίδων.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Βέροιας για τον αγώνα με τα Τρίκαλα θα μπει στην τελική της ευθεία από την προσεχή Τρίτη 2 Ιανουαρίου και αφου μεσολαβήσει ένα μικρό διάλειμμα λόγω της Πρωτοχρονιάς

 

ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΤΣΙΟΥΧΑΣ

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2017 ο 19χρονος Διονύσης Τσιούχας κατέθεσε προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του. Ο λόγος της προσφυγής του νεαρού ποδοσφαιριστη βέβαια δεν ήταν τα χρήματα που του οφείλονταν αλλα η αγωνιστική του αδράνεια αφου μέχρι σήμερα μετράει μολις μια συμμετοχή και αυτη στο κύπελλο με τον Αιγινιακό και όχι 90λεπτη.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι ο Τσιούχας πριν καταθέσει την προσφυγή του είχε φροντίσει να έρθει σε επαφή με την ομάδα του ζητώντας την ελευθέρας του προκειμένου να βρει αλλη ποδοσφαιρική στέγη και προπονητή που θα τον πίστευε περισσότερο και θα του έδινε χρόνο συμμετοχής για να μπορέσει να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής