breaking news Νέο

Δικαιώματα σε ισορροπία…

Δικαιώματα σε ισορροπία…

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να βγούμε στους δρόμους», δήλωσε πρόσφατα στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ο Θόδωρος Παπακωνσταντίνου, γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, με αφορμή τις προαγγελθείσες κινητοποιήσεις των αγροτών στο τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, διαμαρτυρόμενοι για μια σειρά ζητημάτων του κλάδου τους.

Συνάμα όμως οι αγρότες διαμαρτύρονται πως δεν τολμούν να βγουν στο δρόμο, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, μιας και τους περιμένουν Αγροτοδικεία...

Συνεπώς, πώς πρέπει να κινηθούν; Την απάντηση έρχεται να δώσει ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς, που έχει ασχοληθεί με θέματα Δημόσιας Τάξης και Εκπαίδευσης στο Κοινοβούλιο - και όχι μόνο.

«Πρόκειται να γίνει σαφές σε όλους ότι το δικαίωμα διαμαρτυρίας μιας ομάδας εργαζομένων οφείλει να ισορροπεί με το δικαίωμα των υπολοίπων συμπολιτών στην αδιατάρακτη οικονομική και κοινωνική ζωή. Τα όρια ανάμεσα στα δυο αυτά δικαιώματα είναι μερικές φορές δύσκολο να διακριθούν, οφείλουμε όμως όλοι, σεβόμενοι τα δικαιώματα των άλλων, να επιτρέψουμε και τις διαμαρτυρίες των αγροτών όταν αυτές κινούνται εντός των πλαισίων του νόμου.

Η κάθε διαμαρτυρία θα πρέπει να έχει στόχο να στέλνει συγκεκριμένα μηνύματα στους κυβερνώντες, χωρίς όμως υπέρμετρη και αναντίστοιχη προσβολή των δικαιωμάτων των υπολοίπων», είπε. Και έτσι είναι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής