breaking news Νέο

SL2 : Kλειδώνει την πρώτη θέση

SL2 : Kλειδώνει την πρώτη θέση

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της SL2 και η ΒΕΡΟΙΑ που χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα δύο παιχνίδια που της απομένουν, για να κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου ομίλου, αγωνίζεται στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

Εκτός έδρας όμως παίζει και η Λάρισα και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Μακεδονικού με την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, που χρειάζεται ισάριθμες νίκες, στα δύο επόμενα παιχνίδια της, για να εκμεταλλευτεί τυχόν... αυτοκτονία (δύο ήττες από τον Θεσπρωτό σήμερα και την Καβάλα την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της ΒΕΡΟΙΑΣ) για να ... κλέψει την τελευταία στιγμή την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ενδιαφέρον και στην μάχη της ουράς με έξι ομάδες (Ολυμπιακό Βόλου, Πανσερραϊκό, Καβάλα, Πιερικό, Απόλλων Λάρισας και Θεσπρωτό) να διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία (η μοναδική ομάδα από τον Βόρειο όμιλο που και μαθηματικά αποχαιρέτισε την SL2 είναι τα Τρίκαλα).

Δύσκολη λοιπόν η έξοδος της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Ηγουμενίτσα όχι επειδή κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά κυρίως επειδή κινδυνεύει να προσθέσει, αν δεν προσέξει ιδιαίτερα, ένα ακόμη, δίπλα στα τρία προηγούμενα (με Απόλλωνα Πόντου, Πιερικός και Ξάνθη) αρνητικό αποτέλεσμα, ενόψει των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Super League 1.

Τα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με Θεσπρωτό σήμερα και Καβάλα την ερχόμενη Κυριακή, κατά κάποιο τρόπο αποτελούν μέρος της προετοιμασίας, για τους αγώνες μπαράζ με τον Λεβαδειακό που θα ακολουθήσουν, στις 8 και 15 Μαϊου, τις αμέσως επόμενες δύο Κυριακές.

Εχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε σε ποιά αγωνιστική κατάσταση θα βρεθεί η ΒΕΡΟΙΑ ύστερα από την δεκαήμερη, λόγω του Πάσχα, διακοπή του πρωταθλήματος, αφού όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί, για την «Βασίλισσα» δεν ολοκληρώνεται η χρονιά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Βόρειο όμιλο, αλλά υπάρχει και ο μεγάλος στόχος: Η άνοδος στην Super League 1 και στο σημερινό παιχνίδι  με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα θα έχουμε ένα πρώτο δείγμα κατά πόσο έτοιμη είναι γι' αυτό.

 

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΧΟΣ

Το σημερινό παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Ηγουμενίτσα, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 ορίστηκε να διευθύνει αξιολογημένος διαιτητής στο πρωτάθλημα της Super League 1, ο κ. Μανούχος, από την Αργολίδα, με βοηθούς τον Τριανταφύλλου από τον Αρκαδία και τον Μπαλτά από την Αχαϊα, ενώ αξιολογημένος διαιτητής ο κ. Ευαγγέλου από την Αθήνα θα «σφυρίξει» και το παιχνίδι της Λάρισας με την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής