breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά και άλλος...Κυριάκος να μη μας βρει, αδέρφια.

Ακόμη περιμένουμε να φορολογήσει τις εταιρείες, που αισχροκέρδησαν εις βάρος μας με τις αυξήσεις στο ρεύμα.

Έτσι που μας κατάντησε η κυβέρνηση, βγάλαμε όλο το βράδυ του Πάσχα με τις λαμπάδες της Λαμπρής για φωτισμό.

Και το αρνί το ψήσαμε στο φούρνο του...γείτονα, με τη δικαιολογία ότι χάλασε ο δικός μας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουμε χτιστούς φούρνους στο μπαλκόνι και να τρέχουμε στα αμπέλια για κληματόβεργες, να φουρνίσουμε κανένα πλαστό και κανένα ζυγούρι, που βρήκαμε ευκαιρία, βάρους 145 κιλών.

Τώρα, τράγος δεν ήταν αυτός, μοσχάρι ήταν, αλλά δεν πειράζει. Τι να κάνουμε, άτιμε Κυριάκο, που άλλους ανεβάζεις ψηλά, όπως τον Άδωνι, το Βορίδη, τον Πλεύρη και το ΛΑ.ΟΣ και εμάς τους παραδοσιακούς δεξιούς μας ρίχνεις στα χέρια του ΠΑΣΟΚου του Πιερρακάκη.

Και άντε και έτσι το τσουγκρίσαμε το αυγό, ήπιαμε και έναν...ξιδιά, που είχαμε φυλαγμένο για τέτοιες χρονιάρες μέρες και πήγαμε να αράξουμε στην τηλεόραση, να δούμε το show της ΕΡΤ.

«Κυρίες και κύριοι και τώρα σηκωθείτε όρθιοι, γιατί θα ξεκινήσουμε με τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας», μας λέει εκείνη η γατομάτα η ξανθιά, που μιλάει για Ζελένσκι και το στόμα της στάζει μέλι.

Πριτς, που θα σηκωθούμε, είπα στη γυναίκα μου. Πήγα στο laptop και εις αντίπραξη έπαιξε τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας, χτυπήσαμε και κάτι βότκες που είχαμε φυλαγμένες σε μια μπαμπούσκα, ίση με το ύψος του Βλαδίμηρου και το γυρίσαμε στο MEGA.

Ποιότητα λέμε, η Ελένη Κοκκίνου. Σιγά μην καθίσουμε να ακούμε την προπαγάνδα της ΕΡΤ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ. Ρε τι είν’ τούτοι, ρε; Μπροστά τους, Ακριβοπούλου και Καψώχας είναι αγαθοί, ρεεεεεε.

Με αυτά και με τα άλλα, αφού φάγαμε και τη μαγειρίτσα, με το αρνάκι φρικασέ και πέντε κιλά αρνίσια παϊδάκια, μαζί με ένα κουβά τυροκαφτερή και ρώσικη (σου την σκάσαμε Κυριάκο), συνοδεία δεμέστιχας και κόλας, χτυπήσαμε και ένα καζάν ντιπί πολίτικο και μετά είδαμε τον ουρανό με τα άστρα.

Βρε τι μαλόξ, τι λαπραζόλ, τι σόδες, κατεβάσαμε. Στην άκρη της μύτης έφτανε η μαγειρίτσα. Ευτυχώς που ήρθε το πρωί και λίγο ησυχάσαμε, ορκιζόμενοι ότι του χρόνου θα φάμε ελαφρά!


αρνί
Πλεύρης-Βορίδης-Γεωργιάδης
Πιερρακάκης
Κοκκίνου
Καψώχας-Ακριβοπούλου
βαρυστομαχιά

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής