breaking news Νέο

Ξεκινούν οι εργασίες στο τέταρτο τμήμα του έργου κατασκευής διαβάσεων στην Τ.Κ. Άνω Ζερβοχωρίου

  • Ξεκινούν οι εργασίες στο τέταρτο τμήμα του έργου κατασκευής διαβάσεων στην Τ.Κ. Άνω Ζερβοχωρίου
  • Ξεκινούν οι εργασίες στο τέταρτο τμήμα του έργου κατασκευής διαβάσεων στην Τ.Κ. Άνω Ζερβοχωρίου

Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη (27.04.2022) οι εργασίες στο τέταρτο τμήμα του έργου κατασκευής διαβάσεων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Ζερβοχωρίου, με ανάδοχο την «ΤΟΜΗ Α.Τ.Ε» και φορέα υλοποίησης το Δήμο Νάουσας.

 

Σε ό,τι αφορά στη σήμανση στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά την κατασκευή του τέταρτου τμήματος έργου, θα ισχύουν τα ακόλουθα:

 

-Οι ώρες εργασίας θα είναι 8:00-16:00. Το έργο κατασκευάζεται τμηματικά. Πρόκειται για οδό διπλής κυκλοφορίας, με διαχωριστική νησίδα από το ύψος της κεντρικής πλατείας ως και την έξοδο του χωριού προς Άγιο Γεώργιο, η οποία διακόπτεται στις συμβολές της οδού με όλες τις κάθετες προς αυτή. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν και κατά τις νυχτερινές ώρες. 

 

-Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε αυτή τη φάση στο τμήμα 4 (από την οδό Ευσ.Γαϊτανίδη έως την ασφαλτοστρωμένη οδό που βρίσκεται παράλληλα με την αρδευτική διώρυγα).

Πρόκειται για τμήμα της οδού της κατεύθυνσης από Αγγελοχώρι προς Άγιο Γεώργιο, πλάτους 6,00μ και μήκους περίπου 140μ. Στο τμήμα αυτό πρόκειται να γίνει αποκλεισμός της οδού, ο οποίος αναμένεται να διαρκέσει 15 ημέρες. 

 

Ο κυκλοφοριακός φόρτος προς την έξοδο του χωριού προς Άγιο Γεώργιο θα διοχετευτεί στην οδό  Κ. Δαβάκη μέσω της οδού Ευσ.Γαϊτανίδη και  στη συνέχεια μέσω των κάθετων οδών τα οχήματα θα επιστρέφουν στη Λεωφόρο Ειρήνης.

Τα μεγάλα οχήματα (άνω των 3 τόνων), που κατευθύνονται από Αγγελοχώρι προς Άγιο Γεώργιο, θα διοχετεύονται  στην οδό Κ. Δαβάκη μέσω της ανώνυμης ασφαλτοστρωμένης οδού και θα επιστρέφουν στη Λεωφόρο Ειρήνης μέσω της κάθετης ασφαλτοστρωμένης οδού που βρίσκεται παράλληλα με την αρδευτική διώρυγα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής